Υλικά
- Κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ (λάπα)
- Ρύζι 3 κουταλιές της σούπας
- Ελαιόλαδο 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού
- Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ τριμμένο
- Άνηθος -μαϊντανός - δυόσμος 3 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένα
- Αλάτι- πιπέρι
- Μαρούλια 2 τεμ με μεγάλα φύλλα
- Νερό
Για το αυγολέμονο
- Αυγά 2 τεμ
- Λεμόνια 2 τεμ τον χυμό τους
- Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 1/2 κουταλιές της σούπας
- Ζουμί από το φαγητό 1/2 φλιτζάνι τσαγιού
- Αλάτι