Τσιπούρες στην λαδόκολλα

Υλικά

  • Τσιπούρες 4
  • Λεμόνι 4 φέτες κομμένες ροδέλες
  • Ελαιόλαδο λίγο για κάθε τσιπούρα
  • Αλάτι-πιπέρι κατά βούληση
  • Ρίγανη λίγο
  • Λαδόκολλα 4 κομμάτια στο μέγεθος της τσιπούρας

Οδηγίες

Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά τις τσιπούρες.Κόβουμε 4 κομμάτια λαδόκολλα μεγάλα τόσο ώστε να χωρούν τα ψάρια για να τα τυλίξουμε. Σε κάθε ψάρι που τοποθετήσαμε μέσα σε λαδόκολλα βάζουμε λίγο λάδι, ρίγανη και αλατοπιπερώνουμε κατά βούληση. Μέσα στα κεφάλια των ψαριών βάζουμε από μια ροδέλα λεμονιού και κλείνουμε τα ψάρια μέσα στην λαδόκολλα τυλίγοντας σαν καραμέλες. Ψεκάζουμε τις λαδόκολλες με λίγο νεράκι. Στρώνουμε με την σειρά  τα ψάρια σε ένα ταψί. Ψήνουμε για 40-50 λεπτά στους 200 βαθμούς στον αέρα (ανάλογα πάντα με τον φούρνο μας) και μόλις ψηθούν είναι έτοιμες να τις απολαύσουμε.     www.chefoulis.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με την αγορά ή με τους πολίτες;

Ρωσικό δημοσίευμα: Γιατί η Ελλάδα θα πληρώσει από τις πρώτες για τη ρωσοφοβία

Το μεγάλο… σορτάρισμα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ...Ειδήσεις πίσω από τις κάμερες

«Φωτιά» τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Σχεδόν 1.000 ευρώ για να ταξιδέψει μια οικογένεια στη Ρόδο

ζώδια Πανσέληνος στον Τοξότη στις 14 Ιουνίου

Χάος στα αεροδρόμια της Ευρώπης: Εργαζόμενοι δεν γυρίζουν πίσω...

Πώς είναι να ζεις σε μια πολυκατοικία με Airbnb – Tα υπέρ και τα κατά

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων