Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά τις
τσιπούρες.Κόβουμε 4 κομμάτια λαδόκολλα μεγάλα τόσο ώστε να χωρούν τα
ψάρια για να τα τυλίξουμε. Σε κάθε ψάρι που τοποθετήσαμε μέσα σε
λαδόκολλα βάζουμε λίγο λάδι, ρίγανη και αλατοπιπερώνουμε κατά βούληση.
Μέσα στα κεφάλια των ψαριών βάζουμε από μια ροδέλα λεμονιού και
κλείνουμε τα ψάρια μέσα στην λαδόκολλα τυλίγοντας σαν καραμέλες.
Ψεκάζουμε τις λαδόκολλες με λίγο νεράκι. Στρώνουμε με την σειρά τα
ψάρια σε ένα ταψί. Ψήνουμε για 40-50 λεπτά στους 200 βαθμούς στον αέρα
(ανάλογα πάντα με τον φούρνο μας) και μόλις ψηθούν είναι έτοιμες να τις
απολαύσουμε. www.chefoulis.gr
Υλικά 500 γρ. ρεβύθια 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 200 ml ελαιόλαδο 2 κ.γ. ρίγανη 2 φύλλα δάφνης πιπέρι, αλάτι Για να δέσετε το φαγητό σας 2 κ.σ. αλεύρι χυμό απο 1 μεγάλο λεμόνι
Του Δημήτρη Ριζούλη Καθηγητής μίσους προς τον συνάνθρωπο είναι ασφαλώς ο Αδωνις Γεωργιάδης, που χρόνια τώρα μολύνει τον δημόσιο λόγο με κάθε λογής ρητορικό δηλητήριο χωρίς κανείς να του βάζει φρένο. Και μαζί του μια ομάδα ανθρώπων της ίδιας συνομοταξίας, που σιγοντάρουν και ορισμένες φορές ξεπερνούν τον δάσκαλο.