Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πως θα τον κάνεις να επιστρέψει σε εσένα ανάλογα με το ζώδιό του

Κριός

Μην παρακαλέσεις και μην πέσεις στα πόδια του, προκειμένου να είστε πάλι μαζί! Αντίθετα, πλησίασε τον Κριό με καθαρά φιλική διάθεση και μην του επιτρέψεις να καταλάβει τις προθέσεις σου. Θέλει το χρόνο του μέχρι να συνειδητοποιήσει ότι του λείπεις ερωτικά, μόνο μέσα από την απουσία σου μπορεί να κινηθεί προς εσένα.

Ταύρος

Ο Ταύρος μπορεί να θεωρεί πως όταν ραγίσει το γυαλί δεν ξανακολλά, όμως εσύ παραμέρισε τον εγωισμό σου και μίλησέ του με ειλικρίνεια για τα αισθήματά σου. Μια συγγνώμη μπορεί να τον μεταπείσει. Έχει μάθει να συγχωρεί, ειδικά όταν κάποιος του μιλά με λόγια αληθινά και από καρδιάς

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος δε θα αλλάξει γνώμη με συναισθηματισμούς και ακρότητες. Απομακρύνσου όσο μπορείς από τη ζωή του, χωρίς να τον ενοχλήσεις καθόλου. Μόνο όταν αισθανθεί την έλλειψη και την απουσία σου, υπάρχει ελπίδα να είστε πάλι μαζί. Αν πάλι δεν αντέχεις καθόλου μακριά του, κράτησε επαφή, αλλά μόνο σε φιλικό επίπεδο.

Καρκίνος

Αν χτυπήσεις έναν Καρκίνο στο φιλότιμο, αν του θυμίσεις ξανά τις όμορφες στιγμές που περάσατε, εύκολα θα τον τουμπάρεις. Μη διστάσεις να εκμεταλλευτείς την ευαισθησία του, είναι ο μόνος τρόπος να αλλάξει γνώμη και να δει τη σχέση σας με άλλο μάτι. Αν όμως ο χωρισμός σας είναι πολύ πρόσφατος, ενδέχεται να είναι ακόμη φορτισμένος αρνητικά απέναντί σου, οπότε καλό θα είναι να αφήσεις να περάσει λίγος καιρός πριν του μιλήσεις.

Λέων

Δεν θα φέρεις πίσω ένα Λέοντα προσπαθώντας να τον κάνεις να ζηλέψει, σε καμία περίπτωση δε θα αλλάξει γνώμη έτσι. Το καλύτερο είναι να προσπαθήσεις να ανεβάσεις την ψυχολογία του και του αποδείξεις πόσο σημαντικός είναι για σένα, μόνο έτσι θα τον φέρεις στα νερά σου. Κολάκευσέ τον, δείξε του αγάπη και σίγουρα θα έχει γίνει το πρώτο βήμα για την επανασύνδεση.

Παρθένος

Η ηρεμία και ο αυτοέλεγχος από τη μεριά ου, μπορεί να κάνει τον Παρθένο πιο διαλλακτικό απέναντί σου. Μην κλάψεις μπροστά του, μην τον παρακαλέσεις, μην του δείξεις πόσο πονάς, γιατί είναι συναισθήματα που δεν μπορεί να τα διαχειριστεί όταν τα συναντά και προτιμά να τα αντιμετωπίζει με αναλγησία και σκληρότητα. Θέλει διπλωματία, άφησέ του χώρο και χρόνο για να πάρει αποφάσεις.

Ζυγός

Ο Ζυγός μπορεί εύκολα να αλλάξει γνώμη και να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση. Για να συμβεί αυτό, μπορείς να ακολουθήσεις δυο δρόμους, ή θα του δείξεις ότι γυρίζεις σελίδα στη ζωή σου και σχεδιάζεις το μέλλον σου χωρίς να σε επηρεάζει ο χωρισμός ή θα κολακεύσεις τον εγωισμό του και την ανάγκη του για επιβεβαίωση, με το να του πεις με όμορφα λόγια πόσο όμορφα πέρασες κοντά του και πόσο στεναχωριέσαι που η σχέση σας έφτασε στο τέλος της! Και στις δυο περιπτώσεις, η πιθανότητα επανασύνδεσης είναι μεγάλη.

Σκορπιός

Όταν χωρίζει ο Σκορπιός πονάει πολύ, ακόμη και αν είναι δική του επιλογή. Το πρώτο διάστημα μετά το χωρισμό λοιπόν, καλό θα είναι να κρατήσεις μια απόσταση, για να τον κάνεις να νιώσει την απουσία σου. Μέσα από τη σιωπή σου, μπορείς να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μην προσπαθήσεις να τον κάνεις να ζηλέψει, γιατί θα χάσεις και την τελευταία ελπίδα που είχες να είστε πάλι μαζί.

Τοξότης

Ο δυναμισμός είναι αυτός που μπορεί να φέρει πίσω τον Τοξότη που αγαπάς. Όχι τα δάκρυα ή οι συναισθηματικές υπερβολές, αλλά η ρεαλιστική αντιμετώπιση της κατάστασης. Ταυτόχρονα, όσο πιο διακριτικά μπορείς να είσαι στη ζωή του, τόσο καλύτερα για σένα. Μόνο αν καταλάβει ότι σου έκανε καλό ο χωρισμός και σου δίδαξε πολλά, μπορεί να αλλάξει γνώμη για τη σχέση σας.

Αιγόκερω
Κράτα μια φιλική επαφή μαζί του και μην τον πιέσεις για επανασύνδεση, γιατί θα έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα! Θέλει χρόνο ο Αιγόκερως για να αλλάξει γνώμη, αλλά όταν μείνει μόνος του και διαπιστώσει ότι οι μικρές καθημερινές συνήθειες που είχε μαζί σου έχουν χαθεί ανεπιστρεπτί, τότε κινητοποιείται. Αν σε συναντά συχνά, αλλά εσύ κρατάς απέναντί του καθαρά φιλική στάση, δεν θα αντέξει για πολύ και η πρόταση για επανασύνδεση θα έρθει σύντομα.

Υδροχόος
Δεν παίρνει από κλάματα και συναισθηματισμούς ο Υδροχόος. Μην τον πιέσεις καθόλου και μην προσπαθήσεις να τον “εκβιάσεις” συναισθηματικά, παριστάνοντας το θύμα, γιατί θα πετάξεις και την τελευταία ευκαιρία που είχες μαζί του. Αν ξαναβρεί σε εσένα κάτι που στο παρελθόν αγάπησε πολύ, στη συμπεριφορά, στο χαρακτήρα ή ακόμη και στην εμφάνισή σου, μόνο τότε θα γυρίσει κοντά σου.

Ιχθύς

Είναι υπέρ του διαλόγου ο Ιχθύς, μίλησέ του λοιπόν ανοιχτά γι’ αυτά που αισθάνεσαι και σε περίπτωση που ευθύνεσαι για το χωρισμό, καλό θα ήταν να μη διστάσεις να ζητήσεις συγνώμη. Αλλάζει γνώμη, αν διαπιστώσει ότι υπάρχει ειλικρίνεια στα λόγια σου και διάθεση συμβιβασμού όσον αφορά στις καταστάσεις που σας οδήγησαν στο χωρισμό.                               www.govastileto.gr

Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ειδικοί κατέγραψαν 46 αρνητικές συνέπειες των social media

Νέα μελέτη προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία για τις επιπτώσεις από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Είναι αναμφισβήτητο ότι οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης έφεραν πολυεπίπεδες μεταβολές και μικρές αλλά και μεγάλες επαναστάσεις σε κάθε τομέα της προσωπικής, κοινωνικής και επαγγελματικής ζωής του σύγχρονου ανθρώπου.

«Ταφόπλακα» στις λαϊκές αγορές από τον Άδωνι!

Σε πλήρη εφαρμογή το σχέδιο Πισσαρίδη, που οδηγεί στον αφανισμό τις μικρές επιχειρήσεις των αγροτών – παραγωγών Νέο γύρο σφοδρών αντιδράσεων προκαλεί το νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης, που αλλάζει άρδην το τοπίο στις λαϊκές αγορές.

Πώς οι ανατιμήσεις αλλάζουν την αγοραστική συμπεριφορά των καταναλωτών

Μέχρι τον Μάρτιο του 2022 εκτιμάται ότι θα διαρκέσει η επίδραση των ανατιμήσεων σε πρώτες ύλες, μεταφορικό και ενεργειακό κόστος στις τελικές τιμές των προϊόντων διατροφής.

Πανσέληνος στον Κριό στις 20 Οκτωβρίου - Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Στις 20 Οκτωβρίου 2021, η Πανσέληνος σχηματίζεται στο ζώδιο του Κριού. Πρόκειται για ένα πύρινο φεγγάρι που έρχεται να ρίξει φως σε θέματα που αφορούν το θάρρος, τον ανταγωνισμό, την επιθετικότητα, τον αυθορμητισμό, το Εγώ μας.

Oι κωδικοί ΟΣΔΕ ανά Περιφέρεια που δίνουν τα επιπλέον 29 μόρια στους υποψήφιους Νέους Αγρότες 2021

Η συγκεκριμένη λίστα αφορά τα 12 μόρια (μέγιστο) που προσφέρει το κριτήριο του αρχικού προσανατολισμού της γεωργικής εκμετάλλευσης σε τομείς προτεραιότητας της Στρατηγικής της Περιφέρειας και τα 17 μόρια (μέγιστο) σύμφωνα με το κριτήριο συμβολής του επιχειρηματικού σχεδίου σε στόχους και τομείς προτεραιότητας της Στρατηγικής της Περιφέρειας.

Έδεσσα: «Λουκέτο» στη ΜΕΘ του νοσοκομείου λόγω έλλειψης προσωπικού

Μεγάλα τα προβλήματα που εντοπίζονται στη Βόρεια Ελλάδα , με τα κρούσματα να πληθαίνουν διαρκώς, τους εμβολιασμούς να παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα και τις  αναστολές εργασίας των ανεμβολίαστων υγειονομικών να αποβαίνουν σε βάρος της εύρυθμης λειτουργίας των νοσοκομείων .

Ρωσία- ΝΑΤΟ: Ένα προαναγγελθέν διαζύγιο

Του Δημήτρη Λιάτσου * Τελικά ολοκληρώνεται ένα «διαζύγιο» το οποίο είχε γίνει οφθαλμοφανές από το 2015. Η Μόσχα αποφάσισε να  απαντήσει στην πρόσφατη απόφαση του ΝΑΤΟ να απελάσει οκτώ συνεργάτες της μόνιμης ρωσικής αντιπροσωπείας στην έδρα του Συνασπισμού, στις Βρυξέλλες.

Καρέ χοιρινής μπριζόλας

ΥΛΙΚΑ (για 8 μερίδες)  1 καρέ χοιρινής μπριζόλας (περίπου 4 κιλά ενωμένα) Αλάτι, πιπέρι Για την επικάλυψη 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. μέλι 2 κ.σ. μουστάρδα πικάντικη

ΗΠΑ – Για πρώτη φορά στον κόσμο γιατροί συνέδεσαν με επιτυχία σε άνθρωπο νεφρό από χοίρο

Χειρουργοί στη Νέα Υόρκη συνέδεσαν με επιτυχία σε άνθρωπο – για πρώτη φορά στον κόσμο – ένα νεφρό που είχε αναπτυχθεί στο σώμα ενός γενετικά τροποποιημένου χοίρου. Το όργανο λειτούργησε κανονικά, κάτι που ανοίγει πιθανώς το δρόμο για μια νέα πηγή οργάνων προς μεταμόσχευση προερχόμενων από ζώα.

Διπλάσιος έρχεται ο λογαριασμός της ΔΕΗ στους αγρότες με την ρήτρα αναπροσαρμογής ίση με την κατανάλωση

Διπλάσιος ο λογαριασμός της ΔΕΗ που φτάνει στις αγροτικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις, με τους παραγωγούς να καλούνται να πληρώσουν ρήτρα αναπροσαρμογής ίση με το ποσό που αναλογεί στην κατανάλωσή τους ακόμα και μετά την έκπτωση ενέργειας 30%.