Μάθε τι φταίει με σύμβουλο το ζώδιό σου και ξεπέρασε τις παγίδες!

Κάνοντας τον απολογισμό της αισθηματικής σου ζωής, καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι πέφτεις πάντα στην ίδια παγίδα και επιλέγεις για σύντροφο το λάθος άτομο! Σίγουρα θα έχεις ακούσει πολλές θεωρίες για τις αισθηματικές σου επιλογές, οι φίλοι και η οικογένεια προσπάθησαν πολλές φορές να σε «συνετίσουν», όμως μάταια ...
Συνεχίζεις να κάνεις το ίδιο λάθος και να κολλάς με δύσκολες αισθηματικές περιπτώσεις, που καταλήγουν πάντα στο ίδιο σημείο... στο αδιέξοδο!

ΚΡΙΟΣ


Την παροιμία “όποιος βιάζεται σκοντάφτει” σίγουρα θα την έχεις ακούσει... Μάλιστα, όλοι οι φίλοι και οι γνωστοί σου την έχουν επισημάνει πολλές φορές, γιατί πραγματικά σου ταιριάζει! Δυναμικό και εκρηκτικό Κριάρι, ο έρωτας σε θέτει σε εγρήγορση και βιάζεσαι να κρίνεις, να αποφασίσεις και να προχωρήσεις σε μία σχέση, χωρίς να έχεις σκεφτεί όλα τα δεδομένα! Στην αρχή μπορεί να απολαμβάνεις αυτή την ερωτική σου βιασύνη, στην πορεία όμως σου βγαίνει “ξινή”! Όσο και να σου λένε όλοι να προσπαθήσεις να μετριάσεις την παρορμητικότητά σου, δεν θα μπορέσουν να σου βάλουν μυαλό. Σκέψου όμως το εξής: Μήπως φοβάσαι τόσο πολύ ότι θα χάσεις την ελευθερία σου και για αυτό βιάζεσαι στα ερωτικά σου να κάνεις επιλογές, που τελικά είναι λανθασμένες; Για να μην πέφτεις διαρκώς στην ίδια παγίδα, προσπάθησε την επόμενη φορά να αφήσεις κάποια περιθώρια χρόνου, πριν προχωρήσεις σε μία σχέση!

ΤΑΥΡΟΣ

Θέλεις να αισθάνεσαι συναισθηματική ασφάλεια και σιγουριά, δεν σου αρέσουν οι περιστασιακές σχέσεις, αλλά αναζητάς κάτι σταθερό! Στην θεωρία καλά τα πας, φίλε Ταύρε, στην πράξη όμως κάπου κολλάς... Ο ασυγκράτητος ερωτισμός σου, σε κάνει να παθιάζεσαι ερωτικά με άτομα που δεν μπορούν να σου προσφέρουν το ασφαλές περιβάλλον που θέλεις, αλλά εσύ έχεις το Ταυρίσιο πείσμα, ότι θα μπορέσεις τελικά για μία ακόμα φορά να περάσει το δικό σου! Ζήσε το πάθος της στιγμής, χωρίς να έχεις απαιτήσεις και χωρίς να κολλάς για μήνες ή και χρόνια, χάνοντας πολύτιμο χρόνο. Μην μπερδεύεις μέσα σου την ερωτική απόλαυση, με την σταθερή σχέση... Το άτομο που μπορεί να σου συγκλονίζει στο κρεβάτι, δεν σημαίνει ότι μπορεί να μείνει και μόνιμα στο πλάι σου! Για να κάνεις πιο σωστές επιλογές στο μέλλον, πρέπει να βάλεις μπροστά την λογική... την οποία και διαθέτεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είσαι της άποψης πως τα λάθη είναι για τους ανθρώπους και δεν σε ενοχλεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι μπορεί να έκανες λανθασμένες επιλογές στα αισθηματικά σου, ίσα-ίσα που θεωρείς ότι ακόμα και από τα λάθη σου μαθαίνεις! Ο βασικός λόγος που πέφτεις σε λάθος συντρόφους, αγαπητέ Δίδυμε, είναι ότι αντιμετωπίζεις τον έρωτα με έναν τρόπο αρκετά επιπόλαιο και επιφανειακό αρκετές φορές. Σε νοιάζει το “τώρα” χωρίς να σκέφτεσαι το “αύριο”, έτσι λοιπόν επιλέγεις για σύντροφό σου ένα άτομο, που στην ουσία δεν πληροί τις προϋποθέσεις για κάτι μόνιμο και σταθερό στο χρόνο! Η πορεία της αισθηματικής σου ζωής μπορεί να χαρακτηρίζεται άστατη, όμως τα παθήματα σου γίνονται μαθήματα και, όταν θα έχεις χορτάσει από εμπειρίες και περιπέτειες, μόνο τότε θα βάλεις μυαλό και θα δεις πιο σοβαρά την υπόθεση “έρωτας”!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέλεις να βρεις τον άνθρωπό σου, βιάζεσαι πολλές φορές να κάνεις οικογένεια και παιδιά, ή θέλεις να έχεις το συναισθηματικό σου στήριγμα και δένεσαι με ανθρώπους, χωρίς να έχεις σκεφτεί λογικά και πρακτικά τα επακόλουθα! Αγαπητέ Καρκίνε, οι λανθασμένες επιλογές σου οφείλονται στην συναισθηματική παρορμητικότητα που σε διακρίνει... Πολλές φορές θεωρείς πως αυτά που αισθάνεσαι και επιθυμείς εσύ, ισχύουν και για τον άνθρωπο που επιλέγεις και τότε αφήνεσαι συναισθηματικά και δεν μπορείς να ξεκολλήσεις! Οι λανθασμένες επιλογές σου πολλές φορές μπορεί και να οφείλονται στο γεγονός ότι δεν μπορείς να ξεχάσεις το ερωτικό σου παρελθόν, με αποτέλεσμα να μην είσαι συναισθηματικά σε ετοιμότητα για να κάνεις μία σωστή επιλογή! Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως το κλειδί της ερωτικής σου επιτυχίας και της κατάλληλης αισθηματικής επιλογής, είναι η συναισθηματική ανασυγκρότηση!

ΛΕΩΝ

Σπάνια αναγνωρίζεις το γεγονός ότι κάνεις λάθη και για μπορέσεις να παραδεχτείς ότι έκανες το λάθος και διάλεξες για σύντροφο κάποιο ακατάλληλο άτομο, θα πρέπει πρώτα να έχει τσαλακωθεί για τα καλά ο Λιονταρίσιος εγωισμός σου! Αν λοιπόν βρίσκεσαι στην φάση που αναγνωρίζεις ότι πέφτεις διαρκώς στα λάθος άτομα, σκέψου αυτό: Ασυνείδητα, έχεις την αίσθηση ότι μπορείς να ξεπεράσεις όλα τα εμπόδια, ότι έχεις την δύναμη να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό ή ακόμα πιστεύεις ότι για χάρη του έρωτά σου κάποιος μπορεί να αλλάξει και να γίνει ακριβώς όπως εσύ τον θες! Αυτό είναι το λάθος σου λοιπόν, ότι θεωρείς πεισματικά πως ο έρωτας περνά μόνο από το χέρι το δικό σου! Δεν είναι όμως πάντα έτσι. Εμπιστέψου το ένστικτό σου στο ξεκίνημα μίας νέας γνωριμίας και μην έχεις την ελπίδα ότι μπορείς να αρμενίσεις ήρεμα σε έναν γιαλό, ο οποίος είναι στραβός!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανήκεις στην κατηγορία των ζωδίων που αναζητούν το τέλειο, το ιδανικό, το υπέρτατο, κάτι τέτοιο όμως θα το βρεις μόνο στα παραμύθια, που η πριγκίπισσα φιλάει τον βάτραχο και τον μεταμορφώνει σε πρίγκιπα! Στην σκληρή πραγματικότητα τα πράγματα διαφέρουν και εσύ πρέπει να προσαρμοστείς σε επιλογές που θα είναι πιο βατές! Οι λάθος επιλογές που έχεις κάνει ως τώρα, οφείλονται στο ερωτικό κόλλημα που τρως κατά καιρούς, με ανθρώπους που στην ουσία είναι πολύ υποδεέστεροι από εσένα! Επειδή είσαι το ζώδιο της “προσφοράς” και της “υπηρεσίας”, σου τυχαίνει πολύ συχνά να επιλέγεις ένα ταίρι, που έχει ανάγκη τη βοήθεια, την υποστήριξή σου! Με αυτό τον τρόπο νιώθεις ότι εσύ έχεις δύναμη και ότι προσφέρεις... Ο έρωτας όμως είναι ένα παιχνίδι για δύο και όχι για έναν, αυτό να σκέφτεσαι κάθε φορά που αισθάνεσαι ότι τα έδωσες όλα στον λάθος άνθρωπο!

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, εσύ γνωρίζεις πολύ καλά ότι κάνεις λάθος επιλογές, αλλά παρόλο που κατά καιρούς γκρινιάζεις, δεν μαθαίνεις στην ουσία από τα λάθη σου! Θέλεις σχέση, συναίσθημα, ρομάντζο, τρυφερότητα και έρωτα, δεν μπορείς την μοναξιά και προτιμάς να είσαι με ένα άτομο που δεν σε καλύπτει, παρά να είσαι ελεύθερο πουλί! Για το λόγο αυτό, ρίχνεις τον πήχη, καταπίνεις την άσχημη συμπεριφορά ενός συντρόφου, δίνεις πολλαπλές ευκαιρίες και στο τέλος μπουχτίζεις! Θυμήσου ότι ο έρωτας έρχεται την στιγμή που δεν το περιμένεις και ότι για να μην πέφτεις πάντα στην παγίδα των λανθασμένων επιλογών, θα πρέπει να υψώσεις ανάστημα, να ξεπεράσεις τις ανασφάλειές σου, να μείνεις και για λίγο μόνος, για να καταλάβεις τι είναι τελικά αυτό που ψάχνεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πάντα σου αρέσουν τα δύσκολα, σε εξιτάρει οτιδήποτε περίεργο, μυστήριο, κρυφό ή και παρασκηνιακό! Ωστόσο, στην αρχή μπορεί να κολλήσεις με μία “προβληματική” σχέση, στην πορεία όμως, ζητάς αποκλειστικότητα, συναίσθημα και αντιλαμβάνεσαι ότι δεν καλύπτεσαι από ανθρώπους, που είναι “λάθος” για σένα! Πού ευθύνονται όμως οι λανθασμένες επιλογές σου; Θέλεις το στραβό να το κάνεις ίσιο και αφήνεσαι στο πάθος της στιγμής, επιμένοντας με πείσμα να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που εσύ θέλεις! Άλλες πάλι φορές, θεωρείς ότι έπεσες στον λάθος άνθρωπο, ενώ στην ουσία ο άνθρωπος μπορεί να ήταν σωστός, αλλά η δική σου αντιμετώπιση να μην ήταν η κατάλληλη! Σε κάθε περίπτωση αγαπητέ Σκορπιέ, για να μπορέσεις να βελτιώσεις τις επιλογές σου, θα πρέπει να μετριάσεις κάποια στιγμή αυτό το φλογερό πάθος που σε κυριεύει και να προσπαθήσεις να προσεγγίσεις ένα ταίρι, που θα μπορείς μαζί του να ζήσεις έναν πιο ήρεμο έρωτα... Εκεί θα αφοσιωθείς ολοκληρωτικά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο έρωτας για σένα είναι πάρτι, διασκέδαση, αλλά και γνώση... Στα δύσκολα το βάζεις στα πόδια, γιατί δεν σου αρέσουν ούτε τα δάκρυα, ούτε οι στεναχώριες, θέλεις μόνο να περνάς καλά! Τι φταίει όμως και πέφτεις συνεχώς στα λάθος άτομα; Μα φυσικά ο σπουδαίος λόγος για τις λανθασμένες επιλογές σου είναι ο φόβος της δέσμευσης! Όσο και να μην το παραδέχεσαι, στην πραγματικότητα τρέμεις στην ιδέα ότι θα χάσεις στην ελευθερία σου, νιώθεις ότι μπορεί να εγκλωβιστείς σε μία σχέση και αυτό μπορεί να σε κάνει να χάσεις και τον ίδιο σου τον εαυτό... Έτσι λοιπόν, κάνεις επιλογές που ξέρεις ότι δεν πρόκειται να σε καταπιέσουν, στην ουσία διαλέγεις άτομα που δεν είναι διαθέσιμα να σου δοθούν ολοκληρωτικά! Ωριμάζοντας και αποκτώντας εμπειρίες στις σχέσεις, θα μάθεις να αφήνεσαι στα συναισθήματά σου και θα μπορέσεις να κάνεις την καλύτερη επιλογή, όταν στην ουσία θα είσαι σε ετοιμότητα να δεσμευτείς ολοκληρωτικά και ουσιαστικά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κρίνεις με αυστηρότητα τους ανθρώπους και αναζητάς το τέλειο, το ιδανικό, αυτό που ορίζει η λογική σου! Πολλές φορές καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι διάλεξες το λάθος άτομο, γιατί πολύ απλά οι φίλοι, οι γνωστοί και η οικογένεια σου βάζουν ψύλλους στα αυτιά λέγοντάς σου “Αξίζεις κάτι καλύτερο”! Μήπως λοιπόν περιμένεις πολύ περισσότερα από όσα θα έπρεπε, φίλε Αιγόκερε; Συχνά θέτεις στις σχέσεις σου όρια, κανόνες, περιορισμούς, βάζεις ψηλά τον πήχη και τις απαιτήσεις σου και δεν κάνεις κάτι πολύ σημαντικό: Δεν ζεις την στιγμή, δεν αρκείσαι σε αυτό που σου δίνει ένας άνθρωπος, δεν αφήνεσαι στα μονοπάτια που σου ορίζει η καρδιά σου! Θυμήσου λοιπόν, δεν υπάρχει ο τέλειος σύντροφος, ούτε η τέλεια σχέση... Μην περιμένεις την έγκριση των γύρω σου για τις επιλογές σου, προσπάθησε πάντα να συνδυάζεις τη λογική με το συναίσθημα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σου αρέσουν οι περίεργες καταστάσεις και έχεις την τάση να μπλέκεις με ανθρώπους και καταστάσεις, που διαφέρουν πολύ από εσένα, φίλε Υδροχόε... Αυτό είναι άλλωστε που σε εξιτάρει στον έρωτα! Μπορεί να σε ενθουσιάζει η ιδέα να έχεις για ερωτικό ταίρι, έναν άνθρωπο που απέχει πολύ από τον δικό σου τρόπο σκέψης ή ζωής, που υπάρχει μεταξύ σας χάσμα (ηλικιακό, κοινωνικό, μορφωτικό κτλ.), όμως μην περιμένεις ή μην έχεις την απαίτηση να ταιριάξεις τα ανόμοια! Αναγνώρισε λοιπόν στον ίδιο σου τον εαυτό ότι σου αρέσει να επιλέγεις τα λάθος άτομα και κάνε μία λίστα με όλα τα κριτήρια που θα ‘θελες να έχει ο ιδανικός σύντροφος! Σκέψου πως θα ήθελες να είναι η προσωπικότητα του μόνιμου συντρόφου σου, γράψε τα χαρακτηριστικά του και πριν ενδώσεις ερωτικά σε μία νέα σχέση, δες τη λίστα σου για να αποφασίσεις αν το “υποψήφιο ταίρι” πληροί τις προδιαγραφές σου!

ΙΧΘΥΣ

Είναι γνωστό αγαπητέ Ιχθύ, ότι δεν τα πας καλά με την μοναξιά και έχεις την τάση να εξιδανικεύεις ανθρώπους! Πολλές φορές σε πιάνουν οι ανασφάλειές σου, δεν πιστεύεις τόσο πολύ στον εαυτό σου και στις δυνατότητές σου... Έτσι λοιπόν, μόλις βρεθείς σε “ευάλωτη” συναισθηματική κατάσταση (και αυτό είναι κάτι που συμβαίνει συχνά), “τσιμπάς” με ευκολία σε κάθε ερωτικό δόλωμα, χωρίς να έχεις πρώτα σκεφτεί για την επιλογή σου! Πολλές φορές δεν έχεις ερωτευτεί τον άνθρωπο, αλλά την ιδέα του έρωτα και της σχέσης και πλάθεις στο μυαλό σου την δική σου ρομαντική ιστοριούλα, που απέχει από την πραγματικότητα! Όταν ξαφνικά πέφτεις από το “ροζ” συννεφάκι, τότε είναι που ξυπνάς από το όνειρο και αναρωτιέσαι για ποιο λόγο έκανες λάθος... Τι να κάνεις λοιπόν; Μην ωραιοποιείς ανθρώπους και καταστάσεις, πάψε να εξιδανικεύεις κάθε άνθρωπο που γνωρίζεις και προπάντων αγάπησε περισσότερο τον εαυτό σου και πίστεψε ακόμα περισσότερο στην αξία σου! www.govastileto.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

Θεσσαλονίκη: Άδεια τα καταστήματα – «Σε λίγο θα μας πουν να υψώσουμε και συρματοπλέγματα», λέει για τα μέτρα ο πρόεδρος του ΕΣΘ

Στις Βρυξέλλες «ράβουν» νέα μνημόνια

Τι προβλέπει το σχέδιο για τις 120 δόσεις...

Πού χάθηκε το ραδιόφωνο...Η εξάρτηση από το κινητό

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων