Η Google θα σε ενημερώνει για τα μπλόκα της αστυνομίας!

Για ραντάρ της αστυνομίας άρχισαν να προειδοποιούν τους οδηγούς οι χάρτες της Google. Αυτή η λειτουργία δεν είναι ακόμα διαθέσιμη για όλους τους χρήστες,
ωστόσο έχει δοθεί πρόσβαση σε ακόμα περισσότερο κόσμο, σύμφωνα με δημοσιεύματα.
Το…άναψε-σβήσε των φώτων του αυτοκινήτου για προειδοποίηση των οδηγών όταν έχει μπλόκα η τροχαία αντικαθίσταται από ψηφιακή προειδοποίηση.
Πλέον ενσωματώθηκαν στην εφαρμογή των χαρτών της Google, ενημερώσεις όπως αυτές της δημοφιλούς εφαρμογής Waze, που περιλαμβάνει αναφορές για τροχαία ατυχήματα και για μπλόκα της τροχαίας.
Όλα αυτά σύμφωνα με την ιστοσελίδα Android Police η οποία δημοσίευσε αυτές τις φωτογραφίες που τις έστειλαν χρήστες. Τα πορτοκαλιά εικονίδια δείχνουν στους οδηγούς αν υπάρχει κάμερα τροχαίας ή μπλόκο. Η υπηρεσία δεν είναι ακόμα διαθέσιμη για όλους τους χρήστες των χαρτών της Google.
Διάφορες εφαρμογές, όπως οι χάρτες της Google, αλλά και το Waze που ανήκει στον ίδιο όμιλο, έχουν μια βάση δεδομένων για τα μπλόκα της τροχαίας, η οποία ενημερώνεται από τους ίδιους τους χρήστες.
Αν και οι αρχές στις Ηνωμένες Πολιτείες είδαν με κακό μάτι αυτού του είδους εφαρμογές δεν κατάφεραν να σταματήσουν την ανάπτυξή τους.
Η Google στο παρελθόν με επιστολή της υπερασπίστηκε μάλιστα αυτού του είδους τις εφαρμογές λέγοντας ότι οι οδηγοί είναι πιο προσεκτικοί όταν γνωρίζουν ότι βρίσκεται κοντά η αστυνομία.
Η Αστυνομία Κύπρου απέφυγε να τοποθετηθεί για το θέμα.            fonaklas.blogspot.com

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

Θεσσαλονίκη: Άδεια τα καταστήματα – «Σε λίγο θα μας πουν να υψώσουμε και συρματοπλέγματα», λέει για τα μέτρα ο πρόεδρος του ΕΣΘ

Τι προβλέπει το σχέδιο για τις 120 δόσεις...

Πού χάθηκε το ραδιόφωνο...Η εξάρτηση από το κινητό

Οι οργανωμένοι του Πανσερραϊκού επαίνεσαν τον παίκτη της Καβάλας που έδινε για πτυχίο

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων