Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου την εβδομάδα 18 ως 24/11/2019

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα τονώσει τη διάθεση σου για απελευθερωμένες ενέργειες και σκέψεις, η διαίσθηση σου θα είναι δυνατή και σωστή. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα προσπαθήσει να γνωριστεί μαζί σου θα σε ενθουσιάσει, θα το βρεις ιδιαιτέρως συμπαθητικό.
Ακολούθα το ένστικτο σου, οι αποφάσεις που θα πάρεις ναι μεν θα παρθούν υπό την επήρεια της έλξης, ωστόσο η διαίσθηση σου δε θα σε προδώσει.
Σε σχέση. Η εβδομάδα θα βγάλει στην επιφάνεια την ζωτική πλευρά του χαρακτήρα σου, θα είναι σωστή η επιλογή σου να εκδηλωθείς στο ταίρι σου, η ανταπόκριση που θα λάβεις θα σε ικανοποιήσει. Συναισθηματική θα είναι η στάση σου, το ταίρι σου θα χαλαρώσει δίπλα σου, οι στιγμές σας θα είναι έντονες, ρομαντισμός και αγάπη θα κάνουν την εμφάνιση τους.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθεροι. Αν θέλεις να αλλάξεις τα δεδομένα σου προσπάθησε να επιδιώξεις καινούργια ανοίγματα, στόχευσε και προσέγγισε με μεθοδική στάση. Θα νιώσεις την ανάγκη για συναισθηματική κατασταλάξει, θα θελήσεις να σταθεροποιηθείς, δε θα στοχεύσεις στο περιστασιακό ή στο εφήμερο. Τα γεγονότα και οι συμπτώσεις θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις αυτό που αναζητάς, το θέμα είναι πως θα χειριστείς τις καταστάσεις και τι περιθώρια θα αφήσεις.
Σε σχέση. Η ανάγκη σου θα είναι η καλοπέραση, ωστόσο προσπάθησε να σκεφτείς με ορθολογισμό και σοβαρότητα. Αν κινηθείς προσγειωμένα και οργανωμένα θα καταφέρεις να ισορροπήσεις. Η αναγκαιότητα θα πάρει έκταση, προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές, η στάση σου στο ταίρι σου δε θα πρέπει να είναι μπερδεμένη. Από πλευράς σου θα υπάρξουν συναισθηματικές εναλλαγές, σκέψου πολύ καλά πριν περάσεις σε πράξεις.
ΔΙΔΥΜΟΣ
Ελεύθεροι. Η εβδομάδα με δυναμικότητα θα σε εφοδιάσει, θα τονώσει τον αυθορμητισμό και τον αισθησιασμό σου. Θετική θα είναι η σκέψη σου, θα νιώσεις αισιοδοξία, αλλάζεις όνειρα και βλέψεις, τώρα θα αναζητήσεις την ανανέωση και όχι την ανακύκλωση των παλιών και των περασμένων. Θα βρεις τρόπο να ανατρέψεις τη στασιμότητα και να δραστηριοποιηθείς περνώντας σε άμεσες προσεγγίσεις.
Σε σχέση. Ομαλά θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, η ήρεμη διάθεση σου θα σε κάνει διπλωματικό και ειρηνικό. Ρομαντικές θα είναι οι διαθέσεις σου, αγάπη και κατανόηση θα δείξεις στο ταίρι σου. Ισορροπημένες θα είναι οι αντιδράσεις σου, δεν αποκλείεται να μιλήσεις για το μέλλον. Βασική σου επιθυμία θα είναι να απαλλαγείς από στενάχωρες καταστάσεις, η γενική σου στάση θα είναι συγκαταβατική.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθεροι. Θα θελήσεις να ανανεωθείς και να βγεις από την αδράνεια, η αυτοπεποίθηση σου θα σε βοηθήσει να ρισκάρεις και να δοκιμάσεις, ουσιαστικά θα ανοιχτεί δρόμος για να διαφοροποιήσεις τα ανιαρά δεδομένα. Θα έχεις την αυτοπεποίθηση και το θάρρος να προσεγγίσεις, οι συνθήκες θα στρώσουν πρόσφορο έδαφος για έναρξη σχέσης που θα έχει διάρκεια στον χρόνο.
Σε σχέση. Σε συμβουλεύω να αποφύγεις τις πιέσεις, τα πείσματα και τις εμμονές. Η εβδομάδα ίσως να κάνει ευάλωτη την ψυχολογία σου, υποσυνείδητα συμπλέγματα θα κάνουν την εμφάνιση τους, προσοχή στις εξάρσεις. Επιπλέον, θα σε βοηθήσει να κινηθείς με χαλαρότητα και ανανεωμένη διάθεση, αν προσπαθήσεις να ισορροπήσεις το κλίμα μέσα στη σχέση σου θα τα καταφέρεις.
ΛΕΩΝ
Ελεύθεροι. Αν είσαι πολύ καιρό χωρίς αισθηματικό ενδιαφέρον, τώρα αποφασίζεις να βγεις από τη μοναχικότητα, θα ανανεωθείς, θα συνειδητοποιήσεις πως η αδράνεια δε θα οδηγήσει κάπου. Θα νιώσεις τη δύναμη και τον ενθουσιασμό να κυνηγήσεις και να αποκαλύψεις την τολμηρή πλευρά του χαρακτήρα σου. Η εβδομάδα θα σε εξοπλίσει με αυθορμητισμό και ανέμελη διάθεση. Τα γεγονότα δε θα σε απογοητεύσουν, απελευθερώνεσαι και αναζωογονείσαι, μη φρενάρεις τις εξελίξεις.
Σε σχέση. Η ανανεωτική σου διάθεση θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από εσωτερικούς αρνητισμούς, θα βγάλει στην επιφάνεια την αποφασιστική πλευρά του χαρακτήρα σου. Συναισθηματικές συζητήσεις θα γίνουν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, θα πρέπει να μιλήσεις με ειλικρίνεια μη προσπαθήσεις να συγκαλύψεις κάποιες καταστάσεις. Παίρνεις ουσιαστικές αποφάσεις που θα σταθεροποιήσουν τις βάσεις του δεσμού σου.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθεροι. Έρχονται νέα ανοίγματα, θα γνωριστείς με καινούργια πρόσωπα. Ο ενθουσιασμός σου θα σας βοηθήσει να αλλάξεις στόχους και αποφάσεις, θα καταφέρεις να εναντιωθείς σε αδυναμίες και ανασφάλειες. Θα βρεθεί το άτομο που θα σου ανοίξει δίοδο επικοινωνίας, ταιριαστές θα βρεις τις επιθυμίες σας. Προσπάθησε να εμπιστευτείς και να προχωρήσει μπροστά, θα σου δοθεί δυνατότητα να διαγράψεις τα παλιά.
Σε σχέση. Η αντιδραστικότητα σου ίσως να σε οδηγήσει σε παρορμητικές ενέργειες. Έντονη θα είναι η ανάγκη σου να βγεις από τη πίεση όμως καλό θα είναι να αποφύγεις τον απαιτητικό τρόπο συμπεριφοράς. Η εβδομάδα θα ενισχύσει την ανάγκη σου για σταθερότητα, ελαστικότητα αποκτά η στάση σου. Προσπάθησε να σκεφτείς με ορθολογισμό, απέφυγε τις βιαστικές ενέργειες.
ΖΥΓΟΣ
Ελεύθεροι. Προσιτή, αυθόρμητη, και εκδηλωτική θα γίνει η στάση σου. Σε περίπτωση που το πρόσωπο που θα βάλεις στο στόχαστρο σου σε μπερδέψει τότε προχώρα σε ουσιαστικές κουβέντες, μη αφήσεις απορίες να αιωρούνται, στόχευσε στο να εκμαιεύσεις πληροφορίες που θα δώσουν φως στο τούνελ. Θα καταφέρεις να βρεις την άκρη του νήματος, σου δίνω τη συμβουλή να μιλήσεις και να κινηθείς με ειλικρίνεια.
Σε σχέση. Ενδεχομένως να γίνει κάπως άστατη η στάση σου, ίσως να μην μπορείς να ισορροπήσεις συναισθηματικά. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στις εσωτερικές σου αντιθέσεις, ενδεχομένως να μην είσαι σε θέση να αποφασίσεις και να κατασταλάξεις. Προσπάθησε να κινηθείς κάπως μεθοδικά, κράτα υπό έλεγχο τις αντιδράσεις και τις αδυναμίες σου. Σου δίνω τη συμβουλή να αποφύγεις τις σπασμωδικές κινήσεις, κινήσου με χαλαρότητα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθεροι. Χαλαρή θα είναι η στάση σου, διαισθητική η αντίληψη σου. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σου ξεκαθαρίσει τι σκέπτεται και τι αισθάνεται για σένα. Θα αφορά άτομο που ήδη γνωρίζεστε πολύ καλά, είναι πολύ πιθανό μέσα στην τωρινή εβδομάδα να γίνει μεταξύ σας έναρξη σχέσης. Θα σου δείξει την έλξη του, θα σε εμπιστευτεί, θα είναι καθαρά στη δική σου επιλογή αν θα το αφήσεις να εισχωρήσει στην καθημερινότητα σου.
Σε σχέση. Αυτή την εβδομάδα, διαφοροποιείται το σκεπτικό σου, θα υπάρξει μια γενικότερη αλλαγή στον ρυθμό και στο πλαίσιο του δεσμού σου με στόχο την ανανέωση. Ισορροπία θα υπάρξει μέσα στη σχέση σου, και εσύ και το ταίρι σου θα εκδηλώσετε τα αισθήματα σας, συγκαταβατικότητα θα υπάρξει στις κινήσεις σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα σου φέρει καινούργιες ευκαιρίες, η δυναμική σου διάθεση θα σε βοηθήσει να πάρεις αποφάσεις και κινηθείς. Τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να κρατήσεις την αυτοπεποίθηση σου ακμαία, σου δίνω τη συμβουλή να μην αρνηθείς να προχωρήσεις με το συγκεκριμένο πρόσωπο που θα ανοιχτεί δίοδος επικοινωνίας. Σε παροτρύνω να κάνεις το μεγάλο βήμα να ρισκάρεις, ξέχνα το απογοητευτικό παρελθόν και δώσε μια δεύτερη ευκαιρία στην προσωπική σου ζωή.
Σε σχέση. Σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με αμφιβολίες και διαπιστώσεις, προσπάθησε να μην αντιδράσεις παρορμητικά και οξύθυμα. Σου δίνω τη συμβουλή να μην φορτώσεις τη σκέψη σου με αρνητικές εκδοχές που θα σε κάνουν να χάσεις την αυτοσυγκράτηση σου ή τη λογική σου κρίση. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς με καθαρή σκέψη, βγαίνεις από την άρνηση και την προκατάληψη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα σου δώσει τη δυνατότητα να ξεφύγεις από τις παλιές ψυχοφθόρες καταστάσεις και να κοιτάξεις μπροστά. Επιπλέον, θα σε βοηθήσει να αφήσεις το άγχος στην άκρη, να ηρεμήσεις, και να χαλαρώσεις. Ανανεώσου, βάλε τις σκέψεις και τις επιθυμίες σου σε τάξη, δώσε προτεραιότητα στις πραγματικές σου ανάγκες. Η εβδομάδα θα δημιουργήσει συνθήκες συναισθηματικής σταθεροποίησης.
Σε σχέση. Προσοχή στις παρορμητικές αποφάσεις. Ανατροπές θα υπάρξουν στη συμπεριφορά σου, επαναστατικές θα γίνουν οι διαθέσεις σου, ίσως να εμφανίσεις ένα είδος νευρικότητας. Προσοχή να μην σου δημιουργηθούν ανασφάλειες, αρνητικές σκέψεις ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια, απέφυγε τα καβγαδάκια αντίδρασης. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να αποστασιοποιηθείς.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθεροι. Θα φλερτάρεις με αυθορμητισμό, είναι πολύ πιθανόν να στοχεύσεις στον ανέμελο ρυθμό ζωής χωρίς δεσμεύσεις και προβληματισμούς. Οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές θα φέρουν άμεσα ανοίγματα, θα υπάρξουν συμβάντα και γεγονότα που θα ανανεώσουν τις διαθέσεις σου, η εσωτερική σου ορμή θα σε ωθήσει σε τολμηρές εκδηλώσεις. Η αμεσότητα στη στάση σου θα φέρει ουσιαστική κατάληξη στις προσεγγίσεις σου.
Σε σχέση. Ίσως να πρέπει να αποφασίσεις αν στοχεύεις στην σταθεροποίηση ή στη χαλαρή σχέση, ουσιαστικά θα αναγκαστείς να δώσεις τέλος στις αμφίρροπες καταστάσεις. Σου δίνω τη συμβουλή να σκεφτείς με ορθολογισμό και να κινηθείς αποφασιστικά, εκφράσου ελεύθερα και ξεκάθαρα, καλό θα είναι να μην αφήσεις συναισθηματικά κενά. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για κουβέντες ξεκαθαρίσματος.
ΙΧΘΥΣ
Ελεύθεροι. Βγαίνεις από τον αρνητισμό και την εσωτερική αναστολή, τονώνεσαι και παίρνεις την απόφαση να δράσεις, να δώσεις καινούργιο νόημα στην προσωπική σου ζωή. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σου κατ επέκταση και η στάση σου, τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, είναι πολύ πιθανόν να προκύψει νέα γνωριμία. Ανανέωσε το παρουσιαστικό σου, κρατά αισιόδοξη τη διάθεση σου.
Σε σχέση. Κοινωνική και γεμάτη θα είναι η εβδομάδα σου, με το ταίρι σου θα βγείτε έξω, θα διασκεδάσετε, θα δώσετε οξυγόνο στη σχέση σας. Ουσιαστικές συζητήσεις θα γίνουν μεταξύ σας, θα είσαι σε θέση να διαισθανθείς και να κατανοήσεις. Χαλαρή θα είναι η συμπεριφορά σου, δε θα θελήσεις να αγχώσεις τις καταστάσεις, διατήρησε τη στάση σου καλοδιάθετη.     www.govastileto.gr