Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από 26 Νοεμβρίου έως 20 Δεκεμβρίου 2019

ΚΡΙΟΣ
Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερου, στο κομμάτι του ωροσκοπίου σου που συνδέεται με την καριέρα σου. Έως τις 20 Δεκεμβρίου, θα σε απασχολήσουν κάποιες εξελίξεις που αφορούν τις συνεργασίες σου, τις σχέσεις σου με ανώτερους ή ένα δικό σου επαγγελματικό εγχείρημα που ξεκινάς αυτή την εποχή.
Παράλληλα, φαίνεται πως εστιάζεις στη δημόσια εικόνα σου και ίσως να υιοθετήσεις ένα νέο προφίλ, που θα ταιριάζει περισσότερο στη νέα επαγγελματική σου πορεία. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να προχωράς σε μια επισημοποίηση της σχέσης σου ή ακόμη και σε έναν γάμο αυτή την εποχή.


ΤΑΥΡΟΣ
Η είσοδος του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, στο ζώδιο του Αιγόκερου σε βοηθά να αποκτήσεις μια νέα οπτική στα πράγματα, να κάνεις πράξη κάποια σχέδιά σου και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Έως τις 20 Δεκεμβρίου, είναι πιθανό να πραγματοποιήσεις κάποιο ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους ή για αναψυχή, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις μια νέα, ερωτική γνωριμία. Παράλληλα, ενδεχομένως να σε απασχολήσει κάποια συνεργασία, ένα νέο εγχείρημα στη δουλειά σου ή να ξεκινήσεις να εργάζεσαι κάπου που σχετίζεται με το αντικείμενο των σπουδών σου. Νομικά ζητήματα και θέματα εκπαίδευσης παρουσιάζουν, επίσης, εύνοια.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερου από τις 26 Νοεμβρίου έως τις 20 Δεκεμβρίου, φανερώνει πως βρίσκεσαι σε μια φάση οικονομικής και συναισθηματικής ανάκαμψης. Ίσως να σου επιστρέφονται χρήματα που σου οφείλονταν αυτή την εποχή ή απλώς να καταφέρνεις να κλείσεις εκκρεμότητες που σου δημιουργούσαν ανασφάλεια. Παράλληλα, φαίνεται πως ανανεώνεται η ερωτική σου ζωή, είτε μέσα από ένα νέο πρόσωπο που έχει έρθει στη ζωή σου και με το οποίο αισθάνεσαι ότι υπάρχει έντονη χημεία, είτε μέσα από αναζωπύρωση του πάθους στη σχέση σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω, απέναντι από το ζώδιό σου, χαρίζοντας την εύνοιά της στις διαπροσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις. Από τις 26 Νοεμβρίου έως τις 20 Δεκεμβρίου, είναι πολύ πιθανό να επισημοποιήσεις τον δεσμό σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Καρκίνους ή να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο με το οποίο θα δημιουργήσεις μια σταθερή και μακροχρόνια σχέση. Παράλληλα, είναι μια πολύ σημαντική περίοδος για τις συνεργασίες σου και δεν αποκλείεται να ξεκινάς τώρα μια καινούρια, μέσα από την οποία θα χτίσεις μια νέα καριέρα ή να συνάπτεις μια οικονομική συμφωνία, η οποία θα αλλάξει ολοκληρωτικά το στάτους σου.
ΛΕΩΝ
Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Αιγόκερου και στο κομμάτι του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την καθημερινότητά σου και την εργασία σου. Από τις 26 Νοεμβρίου έως τις 20 Δεκεμβρίου, είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες ανακατατάξεις στη δουλειά σου, στις συναδελφικές σου σχέσεις ή στον χώρο που εργάζεσαι, μέσα από τις οποίες γίνεται πιο όμορφη και λειτουργική η καθημερινότητά σου. Παράλληλα, ίσως να έχεις περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου και για στιγμές προσωπικής ευχαρίστησης ή για να καταφέρεις να εστιάσεις περισσότερο στο σώμα και την φυσική σου κατάσταση.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερου από τις 26 Νοεμβρίου έως τις 20 Δεκεμβρίου, σε γεμίζει χαρά και αυτοπεποίθηση. Πρόκειται για μια πολύ ερωτική και εξωστρεφή περίοδο για σένα, καθώς σου δημιουργείται η επιθυμία να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και να ερωτευτείς. Θα νιώθεις πιο γοητευτικός και ελκυστικός την περίοδο αυτή αλλά και πιο σίγουρος για τον εαυτό σου, κάτι που θα πολλαπλασιάσει τους υποψήφιους συντρόφους. Αν διατηρείς ήδη μια σχέση, θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και θα υπάρξει ανανέωση στον δεσμό σου. Επίσης, γίνεσαι πιο δημιουργικός στη δουλειά σου και λαμβάνεις αναγνώριση για τα ταλέντα σου…

ΖΥΓΟΣ
Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 26 Νοεμβρίου, εκκινώντας ένα όμορφο διάστημα για τις οικογενειακές σου σχέσεις. Έως τις 20 Δεκεμβρίου, θα καταφέρεις να έρθεις πιο κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να τους αφιερώσεις περισσότερο χρόνο, ενώ παράλληλα ίσως να συσφίξεις τις σχέσεις σου με τους γονείς σου. Επίσης, θα έχεις την διάθεση να ομορφύνεις τον χώρο που μένεις, να διακοσμήσεις το σπίτι σου, να οργανώσεις ένα πάρτι ή και να φιλοξενήσεις κάποια κοντινά σου άτομα. Ακόμη, φαίνεται πως αισθάνεσαι καλύτερα με τον εαυτό σου και νιώθεις μια εσωτερική γαλήνη και αρμονία.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω και στο κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά την επικοινωνία σου με τους άλλους, τις σχέσεις σου με συγγενείς, τις μετακινήσεις και τις καθημερινές σου συνδιαλλαγές. Από τις 26 Νοεμβρίου έως τις 20 Δεκεμβρίου, θα έχεις την ευκαιρία να συσφίξεις τις σχέσεις με αδέρφια ή με κάποια κοντινά σου πρόσωπα, ενώ δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσεις και μια κοντινή απόδραση που θα σε ανανεώσει. Παράλληλα, φαίνεται πως γίνεσαι πιο επικοινωνιακός, και βελτιώνεις τις σχέσεις σου με πρόσωπα που συνεργάζεσαι και έχεις μια καθημερινή επαφή.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερου φέρνει εύνοια στα οικονομικά σου και ανεβάζει την αυτοεκτίμησή σου. Από τις 26 Νοεμβρίου έως τις 20 Δεκεμβρίου, είναι πολύ πιθανό να βελτιωθεί το εισόδημά σου ή να βρεις μια πρόσθετη εργασία, μέσα από την οποία αναγνωρίζονται τα ταλέντα σου. Επίσης, δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσεις μια αγοραπωλησία ή να προχωρήσεις σε κάποια επένδυση. Παράλληλα, φαίνεται πως αισθάνεσαι μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά, λόγω βελτίωσης των διαπροσωπικών σου σχέσεων, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους, η ανεβασμένη σου αυτοπεποίθηση προσελκύει θαυμαστές…
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιό σου στις 26 Νοεμβρίου, εκκινώντας μια πολύ θετική περίοδο τόσο για την ερωτική όσο και για την επαγγελματική σου ζωή. Έως τις 20 Δεκεμβρίου, θα δεις την αυτοπεποίθησή σου να ανεβαίνει και τα ταλέντα σου να ξεδιπλώνονται. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει η σχέση σου στο επόμενο στάδιο και να υπάρξει μια γενικότερη ανανέωση στον δεσμό σου, ενώ οι αδέσμευτοι έχουν αυξημένες πιθανότητες να συνάψουν νέο δεσμό! Παράλληλα, φαίνεται πως γίνεσαι ιδιαίτερα δημιουργικός στη δουλειά σου και ίσως να ξεκινάς μια νέα συνεργασία που σου χαρίζει αναγνώριση και καλύτερες οικονομικές απολαβές…
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερου, χαρίζοντάς σου περισσότερες στιγμές ξενοιασιάς και χαλάρωσης. Έως τις 20 Δεκεμβρίου, θα έχεις την ευκαιρία να αποδράσεις σε ένα ήρεμο και όμορφο μέρος για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, ενώ παράλληλα θα δεις την ψυχολογία σου να βελτιώνεται και να αισθάνεσαι μεγαλύτερη αρμονία και ισορροπία. Ψυχαγωγικές δραστηριότητες και ευχάριστες συναναστροφές θα είναι στο μενού αυτής της περιόδου, ενώ παράλληλα είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου ξυπνήσει όμορφα συναισθήματα. Αν έχεις καλλιτεχνικές ασχολίες, το διάστημα αυτό θα δεις την έμπνευσή σου να εκτοξεύεται και ίσως καταφέρεις να δημιουργήσεις κάτι μοναδικό…
ΙΧΘΥΣ
Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Αιγόκερου, ανεβάζοντας στα ύψη την κοινωνικότητά σου. Από τις 26 Νοεμβρίου έως τις 20 Δεκεμβρίου, θα δεις τον κοινωνικό σου κύκλο να διευρύνεται και είναι πιθανό να κάνεις κάποιες καινούριες φιλίες ή να συσφίξεις τις σχέσεις σου με κάποιους φίλους σου. Παράλληλα, είναι ένα διάστημα κατά το οποίο θα καταφέρεις να υλοποιήσεις σημαντικούς στόχους και όνειρα, να εξελιχθείς επαγγελματικά και να δεχθείς πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις που προάγουν την καριέρα σου. Εκμεταλλεύσου νέες γνωριμίες, μέσα από τις οποίες θα καταφέρεις να κάνεις πράξη τα σχέδιά σου.
Πηγή: myastro.gr