Οι προβλέψεις αριθμολογίας για τον Δεκέμβριο 2019

Για να βρεις τον προσωπικό αριθμό του Ήλιου σου, αρκεί να προσθέσεις τα ψηφία της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν το άθροισμα που προκύπτει είναι διψήφιο, τότε πρόσθεσε τα δύο ψηφία για να προκύψει μονοψήφιος αριθμός.
Παράδειγμα: Ημερομηνία γέννησης 29 Δεκεμβρίου (δηλαδή 29/12)
Προσθέτουμε την μέρα και το μήνα γέννησης: 2+9+1+2=14

Προέκυψε διψήφιος αριθμός, οπότε προσθέτουμε τα δύο ψηφία 1+4=5
Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για το άτομο που γεννήθηκε 29/12 είναι το 5.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 1
ΓΕΝΙΚΑ: Ο τελευταίος μήνας της χρονιάς σε βρίσκει σε φάση σταθεροποίησης, αυτό σημαίνει ότι ο Δεκέμβρης στην πορεία του, θα σε κάνει να νιώσεις περισσότερη σιγουριά και ασφάλεια για όσα κατέκτησες στη διάρκεια όλου αυτού του έτους που πρόκειται να φύγει! Το σπίτι, η οικογένεια, αλλά και η προσωπική σου ζωή, είναι οι τομείς που θα δώσεις προτεραιότητα αυτό το μήνα! Θα καταλάβεις ότι κάποιοι άνθρωποι που είναι δίπλα σου, έχουν ανεκτίμητη αξία για σένα και θα περάσεις μαζί τους ζεστές και τρυφερές γιορτές.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η αισθηματική σου ζωή μπαίνει σε μία πιο σταθερή, αλλά και σοβαρή πορεία, ίσως γιατί κι εσύ πλέον από την πλευρά σου έχεις την ανάγκη για κάτι πιο ουσιαστικό και μόνιμο! Αν είσαι σε σχέση δεν αποκλείεται να αποφασίσεις τη συμβίωση με το σύντροφό σου ή να θέσετε ένα πλάνο για την εξέλιξη του δεσμού σας. Αν δεν έχεις σχέση, τότε θα σκεφτείς σοβαρά το μέλλον των αισθηματικών σου και ίσως δεις ότι υπάρχει ένας άνθρωπος από το περιβάλλον σου, στον οποίο αξίζεις να δώσεις μία ευκαιρία για σχέση.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η εργασία και τα οικονομικά βρίσκονται τώρα σε ένα καλό στάδιο, γιατί οι προσπάθειες που έκανες κατά τους περασμένους μήνες άρχισαν να αποδίδουν! Ο μήνας σου προσφέρει ανακούφιση από βαρίδια του παρελθόντος, σου δίνει λύσεις για επαγγελματικές και οικονομικές εκκρεμότητες και σε βοηθά να βάλεις καλύτερες βάσεις για την πορεία.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΑ: Ο Δεκέμβριος σε βρίσκει με κέφι, ενθουσιασμό, αρκετές ιδέες, αλλά και με όμορφες αλλαγές που θα τονώσουν το ηθικό σου! Αφενός θα κάνεις κάποιες όμορφες αλλαγές στο στυλ και στην εμφάνισή σου, αφετέρου θα προσφέρεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου, κάνοντας πράγματα που σε γεμίζουν και πάνω απ’ όλα σε διασκεδάζουν! Η τύχη θα εμφανίζεται στην καθημερινότητά σου απρόσμενα, χαρίζοντας σου εκπλήξεις και ευκαιρίες, που πάντα έλπιζες ότι θα έρθουν!
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο τελευταίος μήνας της χρονιάς προσφέρει σημαντικές ερωτικές ευκαιρίες, ανανέωση, αλλά και μία όμορφη αλλαγή στην αισθηματική σου κατάσταση, η οποία πραγματικά σου δίνει μεγάλη ευχαρίστηση! Αν είσαι σε σχέση, θα διασκεδάσεις μαζί με το σύντροφο, είναι πολύ πιθανό να κάνετε ένα ταξίδι μαζί! Αν δεν έχεις σχέση, ο έρωτας θα έρθει αυτό το μήνα στη ζωή σου με τον πιο περίεργο τρόπο, αλλά και με ένα άτομο που θα είναι αρκετά διαφορετικό από εσένα, γεγονός που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ ισχυρή έλξη!
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Πολλές ιδέες και συζητήσεις θα σε κάνουν αυτό το μήνα να ενθουσιαστείς για επαγγελματικές αλλαγές που πρόκειται να γίνουν από το ξεκίνημα της νέας χρονιάς! Μία νέα εργασία, μία νέα πρόταση ή ένα επαγγελματικό άνοιγμα, θα σε κάνει να νιώσεις ελπίδα, αλλά και χαρά για όλα όσα ανοίγονται μπροστά σου μέσα στους επόμενους μήνες! Οικονομικά, υπάρχουν ευκαιρίες για την ξαφνική άνοδο, μέσα από κάποια έκτακτα έσοδα!
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 3
ΓΕΝΙΚΑ: Μία ακόμα χρονιά έφτασε στο τέλος της και αυτό που συνειδητοποιείς είναι ότι έχεις περισσότερο ανάγκη από κάθε άλλη φορά να δώσεις και να πάρεις αγάπη! Κάνοντας τον απολογισμό του έτους, καταλαβαίνεις ποιοι είναι οι άνθρωποι που αξίζει να παραμείνουν στο πλάι σου και με αυτούς ακριβώς τους ανθρώπους, πρόκειται να ζήσεις τις πιο όμορφες στιγμές σε αυτό τον εορταστικό μήνα! Κατά την διάρκεια του Δεκεμβρίου θα ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που σχετίζονται με τη φυσική σου κατάσταση, την ψυχολογία, είτε θα ανακουφιστείς από κάποιο χρόνιο πρόβλημα που αφορούσε την οικογένειά σου!
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ό,τι αξίζει να παραμείνει δίπλα σου, θα φροντίσεις να του δώσεις τη θέση και την αξία που πρέπει! Ό,τι σε κούρασε, θα το αφήσεις πίσω σου γιατί πλέον ξέρεις ότι αξίζεις να έχεις στο πλευρό σου έναν άνθρωπο που σε αγαπά ουσιαστικά. Το σίγουρο είναι ότι ο Δεκέμβριος σου προσφέρει την ευκαιρία να βρεθείς σε αυτή την ζεστή αγκαλιά, που θα σε κάνει να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο του χτες.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Δεν είναι μυστικό το ότι υπάρχουν ανησυχίες και ανασφάλειες για την πορεία των επαγγελματικών και των οικονομικών σου! Εσύ αυτό που δεν πρέπει να κάνεις, είναι να αγχωθείς και να υπερβάλεις, θεωρώντας ότι έχει έρθει η καταστροφή! Ο ζήλος που έχεις για τη δουλειά σου, θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις! Στον τομέα των οικονομικών υπάρχουν έξοδα, πολλά από αυτά δεν αφορούν εσένα αλλά τους οικείους σου, που έχουν ανάγκη την υποστήριξή σου!
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 4
ΓΕΝΙΚΑ: Λίγο πριν πεις το τελευταίο αντίο στο 2019, νιώθεις την ανάγκη να σκεφτείς, να αναδιοργανώσεις τη ζωή σου, τις σκέψεις και τους στόχους σου! Η αλήθεια είναι ότι δεν πέρασες αυτό το έτος ανέμελες στιγμές και έγιναν κάποια ξεκαθαρίσματα που σε απογοήτευσαν. Αυτό το μήνα νοσταλγείς κάποιες στιγμές του χτες, βλέπεις τις καταστάσεις γύρω σου πιο ξεκάθαρα και σοφά και αντιλαμβάνεσαι ότι έχει έρθει η στιγμή των σοβαρών αποφάσεων, προκειμένου να βάλεις τη ζωή σου σε μία νέα ρότα!
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Μπορεί ο γιορτινός Δεκέμβρης να προσφέρει σε όλο τον κόσμο ευκαιρίες συναισθηματικής χαράς, εσύ όμως νοσταλγείς το παρελθόν… Θυμάσαι στιγμές που έζησες με έναν άνθρωπο και θα ‘θελες να γυρίσεις πίσω το χρόνο να δεις τι έφταιξε και γιατί δεν μπορείτε να είστε μαζί όπως πρώτα! Μη βασανίζεσαι με σκέψεις και συναισθήματα που δεν καταλήγουν πουθενά και μη χαλάς τις γιορτές σου, επειδή κάτι δεν τράβηξε καλά στο παρελθόν! Παραδειγματίσου από τα παθήματα του παρελθόντος!
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η διαίσθησή σου θα είναι το δικό σου όπλο, που θα σε βοηθήσει να αποφύγεις κακοτοπιές, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά! Τα μπερδέματα στον εργασιακό σου χώρο δε θα λείψουν, ευτυχώς όμως δε θα επηρεάσουν εσένα, γιατί θα έχεις προλάβει να προφυλαχτείς! Τα οικονομικά είναι στενεμένα, αλλά αν αφοσιωθείς στη δουλειά σου, θα δεις ότι δε θα προβληματιστείς!
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 5
ΓΕΝΙΚΑ: Το 2019 αποδείχθηκε για σένα η χρονιά των εκπλήξεων, αλλά και των μεγάλων ανατροπών, με αυτόν ακριβώς τον τρόπο θα λήξει αυτή η χρονιά, χαρίζοντάς σου όμως το αίσθημα της δικαίωσης και της κατάκτησης! Ο Δεκέμβριος προσφέρει κέρδη απ’ όλες τις απόψεις, η μεγαλύτερη εύνοια του όμως θα είναι στα οικονομικά σου, όπου θα πάρεις σημαντική ανακούφιση! Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι τώρα θα ανοιχτούν μπροστά σου νέες προοπτικές, που πραγματικά θα σε συνεπάρουν!
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ένας μήνας έντονος και με αρκετό πάθος θα είναι ο Δεκέμβριος για σένα! Οι εξελίξεις που θα έχεις στα αισθηματικά θα είναι πολλές, ο έρωτας θα παίξει σημαντικό ρόλο στις μέρες αυτού του μήνα. Δε θα λείψουν όμως και οι ζήλειες, καθώς και η επιθυμία σου να θέλεις πάση θυσία να επιβληθείς και να βάλεις τους κανόνες σου σε μία ερωτική σχέση! Θυμήσου πως η ερωτική κατάσταση που ζεις τώρα, αν και έντονη, δεν προσφέρει σιγουριά και σταθερότητα. Ζήσε τη στιγμή, χωρίς να χαλάς ό,τι όμορφο σου δίνει!
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η εργασία και τα οικονομικά, είναι οι δύο βασικοί τομείς που δέχεσαι την μεγαλύτερη εύνοια αυτό το μήνα! Θα έχεις μία είδηση ή μία πρόταση επαγγελματική, η οποία και θα σου ανοίξει νέους ορίζοντες για την καριέρα και τα οικονομικά σου! Στον τομέα της εργασίας μπορεί να δεχτείς μία προαγωγή ή να βρεις μία νέα εργασία. Εύνοια δέχεσαι και στα τυχερά παιχνίδια, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει και να υπερβάλλεις!
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 6
ΓΕΝΙΚΑ: Ο Δεκέμβριος έφτασε και σε βρίσκει πιο συμπονετικό και ευαίσθητο προς τους ανθρώπους γύρω σου! Δε θα πρέπει όμως να αφήσεις τις δυσάρεστες καταστάσεις των ατόμων που σε περιβάλλουν, να επηρεάσουν την δική σου ζωή! Μείνε αμέτοχος σε καταστάσεις που δε σε αφορούν, επικεντρώσου σε όλα αυτά που πρέπει να ολοκληρώσεις και κάνε σχέδια για τη νέα χρονιά που ακολουθεί!
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η χρονιά ολοκληρώνει τον κύκλο της με εσένα να συνειδητοποιείς ότι υπάρχει αγάπη αληθινή ανάμεσα σε εσένα και στο άτομο που σε ενδιαφέρει! Βέβαια, θα καταλάβεις ότι θα πρέπει να κάνεις κάποιες θυσίες από την πλευρά σου, προκειμένου να είσαι με τον άνθρωπο που πραγματικά αγαπάς! Ο μήνας προσφέρει όμορφες στιγμές, αρκεί εσύ ο ίδιος να αποφασίσεις να εκφράσεις τα συναισθήματά σου!
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αναζητάς την αναγνώριση στα επαγγελματικά σου και θα την έχεις, αρκεί να μην ωθήσεις τις καταστάσεις στα άκρα! Ο μήνας σε βοηθά να ανέβεις επαγγελματικά, οργανώνοντας καλύτερα και με περισσότερη λεπτομέρεια την εργασία σου! Παράλληλα, υπάρχουν ευκαιρίες εσόδων από οφειλόμενα χρήματα.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 7
ΓΕΝΙΚΑ: Μπορεί ο Δεκέμβρης να σημαίνει το τέλος μίας χρονιάς, για σένα όμως δηλώνει την αρχή μίας νέας εποχής! Αυτό το μήνα θα επικεντρωθείς σε νέα ξεκινήματα που μπαίνουν τώρα στα σκαριά. Όλο το μήνα θα είσαι γεμάτος κέφι και ενεργητικότητα, θα κάνεις νέα πράγματα, που μπαίνουν τώρα στα σκαριά υλοποίησης! Μία μετακίνηση, ένα ταξιδάκι και ευχάριστες στιγμές με νέες γνωριμίες, είναι μέσα στα πλάνα αυτού του διασκεδαστικού μήνα, που προσφέρει και δυνατές εκπλήξεις!
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Μετά από μία περίοδο ερωτικής αδράνειας, έφτασε επιτέλους ο μήνας που θα κινητοποιηθείς στα αισθηματικά και θα απολαύσεις δυνατές στιγμές, γεμάτες έρωτα και πάθος! Για να είμαστε ειλικρινείς, ευνοείσαι περισσότερο για μία νέα ερωτική γνωριμία, η οποία θα είναι ικανή να σου πάρει το μυαλό! Για αυτό δείξε προσοχή αν είσαι ήδη σε σχέση, γιατί μπορεί να μπερδέψεις πολύ τις καταστάσεις!
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μήνας δράσης και πρωτοβουλιών είναι ο Δεκέμβριος για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου! Μία νέα πρόταση σε θέτει σε εγρήγορση και εσύ μπαίνεις σε σκέψεις για μία σημαντική αλλαγή που θέλεις να κάνεις! Δείξε λίγη προσοχή στα δεδομένα γύρω σου, περιόρισε την τόλμη και το ρίσκο σε αβέβαιες καταστάσεις και προστάτεψε τα οικονομικά σου από απερίσκεπτα έξοδα ή ακόμα και από απάτες.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 8
ΓΕΝΙΚΑ: Με χαμόγελο και διάθεση για συντροφικότητα ξεκινά ο Δεκέμβριος για σένα, ενώ γίνεσαι χαλί να σε πατήσουν οι άνθρωποι που αγαπάς! Πολλές φορές μπορεί να αμελήσεις τις δικές σου ανάγκες, προκειμένου να δώσεις χαρά στους ανθρώπους γύρω σου! Προσπάθησε να επιμείνεις λίγο περισσότερο στα θέλω σου, πάρε αποφάσεις και μην αμελείς καταστάσεις, οι οποίες δείχνουν ότι είναι κάπως θολές και αβέβαιες!
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Μήνας ρομαντισμού, ζεστασιάς και ανάγκης για να ένωση, αγάπη και σχέση είναι ο Δεκέμβριος για σένα! Ίσως όμως εξιδανικεύσεις το σύντροφό σου ή τη σχέση σας, ή αν είσαι χωρίς ταίρι, μπορεί να ερωτευτείς ένα άτομο που δεν είναι και το ιδανικό… Βέβαια, οι χαρούμενες στιγμές θα είναι αρκετές, αλλά χωρίς σταθερότητα και μεγάλη προοπτική!
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Είναι η κατάλληλη εποχή για να αναζητήσεις, αλλά και να συμφωνήσεις για νέες επαγγελματικές συνεργασίες, οι οποίες θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στη νέα χρονιά! Η ομαδική εργασία, αλλά και η σταθεροποίηση κάποιων εργασιών που ήδη τρέχουν, θα σε βοηθήσουν και στην μελλοντική οικονομική σου εξέλιξη!
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 9
ΓΕΝΙΚΑ: Το 2019 σου πρόσφερε νέες γνώσεις και εμπειρίες και η χρονιά ολοκληρώνει τον κύκλο της, γεμάτη ειδήσεις και ευκαιρίες για νέα ανοίγματα, που θα σου χαρίσουν διέξοδο σε κάθε πρόβλημα. Ο μήνας είναι γεμάτος επικοινωνίες, ειδήσεις, συμφωνίες, μετακινήσεις… Ένα ταξίδι είναι μέσα στα ενδεχόμενα του μήνα, τόλμησέ το! Επίσης, αυτή την εποχή αλλάζεις θεωρία και απόψεις για μια κατάσταση που σε είχε προβληματίσει το περασμένο διάστημα.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Είναι αρκετά χαρούμενος ο Δεκέμβριος για τα αισθηματικά σου! Αφενός χαρίζει ευκαιρίες επικοινωνίας και συζητήσεων στα αισθηματικά, αφετέρου θα υπάρξουν εκπλήξεις και προτάσεις, που θα σε κάνουν να βρεις και πάλι το χαμόγελό σου! Μία νέα ερωτική πρόταση, μία γνωριμία ή μία είδηση που δεν περιμένεις, έρχονται για να σου δώσουν μεγάλη ικανοποίηση!
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Είναι μία καλή ευκαιρία αυτό το Δεκέμβριο να αξιοποιήσεις, αλλά και να επεκτείνεις τις γνωριμίες σου, ώστε να μπορέσεις να βγεις κερδισμένος επαγγελματικά και οικονομικά! Σου δίνεται η δυνατότητα να έρθεις σε επαφή με νέους ανθρώπους, που θα μπορούν να στηρίξουν τα μελλοντικά σου σχέδια!
Πηγή: myastro.gr