Τυρομπουκίτσες που λιώνουν στο στόμα!

Υλικά:

1 ζύμη για μπισκότα
1 πακέτο τυρί μοτσαρέλα
Ελαιόλαδο
Τριμμένο τυρί παρμεζάνα
Ρίγανη
 
Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 350 βαθμούς. Ανοίγουμε τη ζύμη για τα μπισκότα και τα ισιώνουμε ξεχωριστά. Στη συνέχεια τοποθετούμε στη μέση της κάθε ζύμης μοτσαρέλα και σφραγίζουμε τοποθετώντας το ανοιχτό σημείο από την κάτω πλευρά του ταψιού.
Περνάμε με ελαιόλαδο κάθε μπισκότο και προσθέτουμε ρίγανη και παρμεζάνα. Ψήνουμε για 11 λεπτά. Μόλις ροδίσουν περνάμε λίγο ελαιόλαδο ακόμα και προσθέτουμε πάλι παρμεζάνα.          www.govastileto.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Explainer: Τι «βόμβα» έσκασε, πάλι, για το Facebook στην Αυστραλία;...

μακαρονόπιτα με χοντρό μακαρόνι, φέτα και γραβιέρα

Η επισιτιστική κρίση είναι ήδη εδώ...

Τι θέλουν οι άντρες από τον γάμο τους με βάση το ζώδιό τους...

Ραντεβού στη Βόρεια Εύβοια με ένα πενθήμερο γεμάτο «πράσινο» σινεμά.Από την Τετάρτη 15 έως την Κυριακή 19 Ιουνίου

Δ.Αθηναίων: Εργαζόμενοι κατά Μπακογιάννη -Απαξιώνει σκόπιμα τη Διεύθυνση Πρασίνου για να την ιδιωτικοποιήσει

Αδιανόητο: Φοιτήτρια πήγε να καταγγείλει βιασμό, την έδιωξαν και κατέληξε... ξυλοκοπημένη και... κατηγορούμενη

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων