Τυρομπουκίτσες που λιώνουν στο στόμα!

Υλικά:

1 ζύμη για μπισκότα
1 πακέτο τυρί μοτσαρέλα
Ελαιόλαδο
Τριμμένο τυρί παρμεζάνα
Ρίγανη
 
Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 350 βαθμούς. Ανοίγουμε τη ζύμη για τα μπισκότα και τα ισιώνουμε ξεχωριστά. Στη συνέχεια τοποθετούμε στη μέση της κάθε ζύμης μοτσαρέλα και σφραγίζουμε τοποθετώντας το ανοιχτό σημείο από την κάτω πλευρά του ταψιού.
Περνάμε με ελαιόλαδο κάθε μπισκότο και προσθέτουμε ρίγανη και παρμεζάνα. Ψήνουμε για 11 λεπτά. Μόλις ροδίσουν περνάμε λίγο ελαιόλαδο ακόμα και προσθέτουμε πάλι παρμεζάνα.          www.govastileto.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΙΝΚΑ: Ενσωματώνουν τη Ρήτρα Αναπροσαρμογής στην κιλοβατώρα για να μην μπορούμε να κάνουμε αγωγές

Για εισαγωγές πρόβειου γάλακτος από την Ιταλία κάνει λόγο ο κλάδος

ζώδια Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό

Σούπερ Μάρκετ: Όλα για να σωθεί η κερδοφορία

Ο μέγας μύθος της ακυβερνησίας...

Σερβία και Ρωσία υπέγραψαν συμφωνία υπό άκρα μυστικότητα – Αντιδράσεις από ΕΕ και ΗΠΑ

Πώς επιβιώνουν τα ζώδια μετά από ένα χωρισμό...

Παγγαίο: Σπάνιες οι φυσικές ομορφιές του

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων