Τα ζώδια που δεν μπορούν να ξεπεράσουν εύκολα τις πρώην τους

Μερικοί άνθρωποι δυσκολεύονται να ξεπεράσουν τις προηγούμενες σχέσεις τους, αυτό όμως δεν σημαίνει απαραίτητα πως έχουν ακόμα αισθήματα για αυτές αλλά σίγουρα σημαίνει πως δεν θα τις βγάλουν εύκολα από το μυαλό τους.
Καρκίνος
Σπάνια θα βρεις κάποιον Καρκίνο ο οποίος να μην σκέφτεται την πρώην
του ακόμα και αν είναι σε σχέση. Αυτό δεν έχει να κάνει με το τι νιώθει για την τωρινή του σύντροφο. Απλά οι Καρκίνοι δυσκολεύονται να ξεχάσουν τις γυναίκες που έχουν περάσει από τη ζωή του.

Κριός
Ο Κριός δεν πρόκειται να παραδεχτεί ποτέ πως δεν έχει ξεπεράσει την πρώην του αλλά η αλήθεια είναι πως δυσκολεύεται πολύ να προχωρήσει παρακάτω. Αυτός θα σου πει ότι θέλει να έχει μια τελευταία επαφή μαζί της για να δώσει οριστικό τέλος αλλά στην πραγματικότητα θέλει απλά…να κρατήσει επαφή.
Ζυγός
Ο Ζυγός θέλει να τσεκάρει συνεχώς τις πρώην του στα social media. Αυτό πολύ το αποκαλούν cyberstalking και πολλές φορές μπορεί να γίνει και πιο «επιθετικό».
Παρθένος
Οι Παρθένοι είναι επίσης άτομα που τους αρέσει να σκέφτονται τις πρώην τους. Δεν πρόκειται να κάνουν κάποια κίνηση για να τις πλησιάσουν απλά θα τις σκέφτονται τακτικά.
Ιχθύες
Οι Ιχθύες είναι συναισθηματικά ζώδια και δύσκολα σταματάνε τις επαφές με άτομα που κάποτε αγαπούσαν. Ωστόσο καταλαβαίνουν πως για να πετύχει μια σχέση η επαφή με τις πρώην δεν είναι καλή ιδέα.
Σκορπιός
Οι Σκορπιοί είναι επίσης πολύ συναισθηματικά ζώδια και όταν αγαπάνε το κάνουν με όλο τους το είναι! Έτσι δεν θα ξεχάσουν εύκολα μια πρώην αλλά θα τη σκέφτονται συνέχεια μέχρι να βρεθεί μια άλλη γυναίκα να τους κλέψει το μυαλό.    www.govastileto.gr