Κανόλι με κρέμα σοκολάτας και φουντουκιών.Συνταγή από τον Έκτορα Μποτρίνι
την
Λήψη συνδέσμου
Facebook
Twitter
Pinterest
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Άλλες εφαρμογές
Υλικά για 4 άτομα
250γρ. τυρί ricotta
250 γρ. ζύμη για τάρτες
100 γρ. μαύρη σοκολάτα
70 γρ. φουντούκια
2 κ.σ. λικέρ Grand Marnier
25 γρ. ζάχαρη
Ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση
Ανοίγουμε τη ζύμη και την κόβουμε σε 8 λωρίδες 9Χ12εκ.
Τυλίγουμε κάθε λωρίδα χρησιμοποιώντας μεταλλικούς κυλίνδρους και τις τοποθετούμε σε ένα ταψί.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 10-12 λεπτά. Χοντροκόβουμε τα
φουντούκια και τα ανακατεύουμε σε ένα μπολ μαζί με τη σοκολάτα, το τυρί,
τη ζάχαρη και το λικέρ.
Αφού ψήσουμε τη ζύμη, αφαιρούμε τους μεταλλικούς κυλίνδρους και αφήνουμε τα κανόλι να κρυώσουν ελαφρώς.
Τα γεμίζουμε ύστερα με την κρέμα που ετοιμάσαμε και τα πασπαλίζουμε αν θέλουμε με λίγη ζάχαρη άχνη. www.newsbeast.gr