Χοχλιοί μπουμπουριστοί.

Υλικά:
½ κιλό χοχλιοί
200 ml.   ντοματοχυμό
100ml ελαιόλαδο
3 σκελίδες σκόρδο
1 κουτ, σούπας αλεύρι
1 σφηνάκι ξύδι (από κόκκινο κρασί)
2 κλωναράκια δεντρολίβανο
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τους χοχλιούς μέχρι να πάρει το νερό βράση. Στη συνέχεια τους σουρώνουμε και τους πλένουμε πολύ καλά. Σε ένα βαθύ τηγάνι με ελαιόλαδο τους σοτάρουμε μαζί με το σκόρδο και τους σβήνουμε με το ξύδι. Προσθέτουμε  τον χυμό ντομάτας αφού πρώτα έχουμε διαλύσει μέσα σ’αυτόν το αλεύρι. Ρίχνουμε  και το δεντρολίβανο και σιγοβράζουμε  για 5΄. Αλατοπιπερώνουμε  και σερβίρουμε. http://www.govastileto.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ποτάμια της Ευρυτανίας: Ο Αχελώος, ο Αγραφιώτης και ο Ταυρωπός

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Νοεμβρίου 2022 με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας

Δραματική υποχώρηση έως 40% στην αγοραστική δύναμη...

«Φωτιά» η τιμή στο ψωμί - Είδος πολυτελείας και η φέτα

Απολύσεις τεχνικών στον ΑΝΤ1...«Μας πετάτε στον δρόμο με φτηνές δικαιολογίες»

Ανεργία στην Ελλάδα: Δραματικά τα ποσοστά για τους νέους

Γερμανική κατάρρευση: Η Uniper ανακοίνωσε ζημιές 40 δισ. ευρώ – Την ακολουθούν στην άβυσσο άλλες… 375 εταιρείες

Καίγεται επί 14 μέρες το βουνό στη Ροδόπη, αλλά το κράτος απουσιάζει...Έχει λήξει, λένε, η αντιπυρική περίοδος

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων