Κρέμα με βερίκοκα

Προετοιμασία: 15΄, αναμονή: 1 ώρα

Υλικά για 4 άτομα

500 γρ. βερίκοκα ώριμα, κομμένα στη μέση
2 κ.σ. μέλι
2 κ.γ. ανθόνερο ή ροδόνερο
χυμός από ½ λάιμ (μοσχολέμονο) ή λεμόνι

2 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό
1 φλ. φιστίκια Αιγίνης, τριμμένα
φυλλαράκια δυόσμου για το ντεκόρ

Εκτέλεση
1. Χτυπάμε στο μπλέντερ τα βερίκοκα με το μέλι, το ανθόνερο και το λάιμ μέχρι να γίνουν ένας ομοιόμορφος πολτός.
2. Μοιράζουμε σε ποτήρια του ουίσκι λίγο πουρέ βερίκοκου στον πάτο, από πάνω βάζουμε μία στρώση γιαούρτι, επαναλαμβάνουμε με μία στρώση βερίκοκο και τελειώνουμε με γιαούρτι. Πασπαλίζουμε με φιστίκια Αιγίνης και στολίζουμε με τα φυλλαράκια δυόσμου.
3. Βάζουμε την κρέμα στο ψυγείο και τη σερβίρουμε δροσερή.

Tip
Αν προτιμάμε, κάνουμε δύο στρώσεις μόνο, ξεκινώντας με τον πουρέ βερίκοκου και τελειώνοντας με το γιαούρτι.  www.tovima.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΙΝΚΑ: Ενσωματώνουν τη Ρήτρα Αναπροσαρμογής στην κιλοβατώρα για να μην μπορούμε να κάνουμε αγωγές

Για εισαγωγές πρόβειου γάλακτος από την Ιταλία κάνει λόγο ο κλάδος

ζώδια Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό

Σούπερ Μάρκετ: Όλα για να σωθεί η κερδοφορία

Ο μέγας μύθος της ακυβερνησίας...

Σερβία και Ρωσία υπέγραψαν συμφωνία υπό άκρα μυστικότητα – Αντιδράσεις από ΕΕ και ΗΠΑ

Πώς επιβιώνουν τα ζώδια μετά από ένα χωρισμό...

Παγγαίο: Σπάνιες οι φυσικές ομορφιές του

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων