Βουτιές στην άγρια ομορφιά της Νταμούχαρης.Παραλία με άγρια ομορφιά στο Πήλιο

Το αποθεώσαμε το φθινόπωρο και τον χειμώνα, το λατρέψαμε την άνοιξη, με την αναγέννηση της φύσης και την πανδαισία χρωμάτων και αρωμάτων. Αλλά το Πήλιο είναι αγαπημένος προορισμός όλων των εποχών, και διαθέτει πολλές, διαφορετικές και εξαιρετικές παραλίες.

Στη νότια πλευρά του βουνού των Κενταύρων, ο γραφικός οικισμός της Νταμούχαρης είναι χτισμένος γύρω από το λιμανάκι. Αποτελείται από δύο κολπίσκους, με μία χερσόνησο στη μέση. Ο ένας μικρός κόλπος έχει σπίτια και ταβέρνες, ο άλλος  ένα ήσυχο ακρογιάλι με μεγάλα βότσαλα και διάφανα νερά. Αν οι εικόνες σας φαίνονται οικείες χωρίς να έχετε επισκεφθεί τη Νταμούχαρη, είναι γιατί στο σημείο αυτό έγιναν και γυρίσματα του μιούζικαλ «Mamma Mia».
Συνδυάστε το μπάνιο στην «άγρια» Νταμούχαρη με βόλτα στον ήσυχο οικισμό αλλά, γιατί όχι, και με μια μεγαλύτερη βόλτα στο μονοπάτι που οδηγεί προς την Τσαγκαράδα, με θέα στο Αιγαίο. Από τη βόρεια πλευρά ξεκινά το μονοπάτι που οδηγεί στην παραλία Παπά Νερό.
ΠΗΛΙΟ ΝΤΑΜΟΥΧΑΡΗ ΠΗΛΙΟ ΝΤΑΜΟΥΧΑΡΗ ΠΗΛΙΟ ΝΤΑΜΟΥΧΑΡΗ ΠΗΛΙΟ ΝΤΑΜΟΥΧΑΡΗ ΠΗΛΙΟ ΝΤΑΜΟΥΧΑΡΗ ΠΗΛΙΟ ΝΤΑΜΟΥΧΑΡΗ ΠΗΛΙΟ ΝΤΑΜΟΥΧΑΡΗwww.newsbeast.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΙΝΚΑ: Ενσωματώνουν τη Ρήτρα Αναπροσαρμογής στην κιλοβατώρα για να μην μπορούμε να κάνουμε αγωγές

Για εισαγωγές πρόβειου γάλακτος από την Ιταλία κάνει λόγο ο κλάδος

ζώδια Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό

Σούπερ Μάρκετ: Όλα για να σωθεί η κερδοφορία

Ο μέγας μύθος της ακυβερνησίας...

Σερβία και Ρωσία υπέγραψαν συμφωνία υπό άκρα μυστικότητα – Αντιδράσεις από ΕΕ και ΗΠΑ

Πώς επιβιώνουν τα ζώδια μετά από ένα χωρισμό...

Παγγαίο: Σπάνιες οι φυσικές ομορφιές του

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων