Το πανέμορφο Πόρτο Κατσίκι

Δεν είναι τυχαίο που ξεχωρίζει ανάμεσα στις καλύτερες παραλίες όχι μόνο της Λευκάδας ή της Ελλάδας, αλλά και της Μεσογείου. Το φημισμένο Πόρτο Κατσίκι μοιάζει να μην είναι αληθινό, όταν το πρωτοαντικρίζεις, με τον επιβλητικό βράχο πίσω και τα καταγάλανα νερά μπροστά.

Ο βράχος προκαλεί δέος, και σε κάνει να νιώθεις άλλοτε πως σε προστατεύει κι άλλοτε πως σε απειλεί. Η παραλία έχει άσπρο ψιλό βότσαλο και είναι εξαιρετικά ευχάριστη. Τα νερά είναι εκπληκτικά, με ξεχωριστό στοιχείο το καταγάλανο χρώμα τους.
Εάν δεν επιλέξετε να προσεγγίσετε την παραλία με κάποιο καΐκι, θα αφήσετε το αυτοκίνητό σας στο πάρκινγκ πάνω στον βράχο και θα πάρετε το κατηφορικό δρομάκι με τα δεκάδες σκαλοπάτια, για να κατεβείτε.
Το ηλιοβασίλεμα στο Πόρτο Κατσίκι είναι εντυπωσιακό, καθώς ο ήλιος δύει και βάφει με χρώματα τον ουρανό και τη θάλασσα. Ασφαλώς, αν επιλέξετε να επισκεφθείτε την παραλία αυτή το διάστημα της μεγάλης τουριστικής κίνησης, προετοιμαστείτε να συμπέσετε με πολύ κόσμο, που έχει την ίδια ιδέα με σας…
ΠΟΡΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΛΕΥΚΑΔΑ ΠΟΡΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΛΕΥΚΑΔΑ ΠΟΡΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΛΕΥΚΑΔΑ ΠΟΡΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΛΕΥΚΑΔΑ ΠΟΡΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΛΕΥΚΑΔΑ ΠΟΡΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΛΕΥΚΑΔΑ ΠΟΡΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΛΕΥΚΑΔΑwww.newsbeast.gr