Εκπληκτικές εικόνες στο Πολυλίμνιο Μεσσηνίας

Σε απόσταση περίπου μισής ώρας από την Καλαμάτα, το σύμπλεγμα λιμνών του Πολυλιμνίου, με τα δροσερά νερά, τους καταρράκτες και την εκθαμβωτική φυσική ομορφιά, είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά σημεία της Πελοποννήσου.

Από πάνω, τα επιβλητικά βράχια να «εποπτεύουν» και να αφήνουν τα νερά να πέσουν στην επιφάνεια από μεγάλο ύψος. Στο φόντο, τη γενναιόδωρη και καταπράσινη φύση της Μεσσηνίας. Και το νερό, κρύο και πεντακάθαρο, να αποτελεί εναλλακτική επιλογή για καλοκαιρινό μπάνιο μακριά από τη θάλασσα.
Το ταξίδι ξεκινά από τον δρόμο Καλαμάτας-Πύλου, στο χωριό Χαραυγή, κοντά στο Καζάρμα. Για να φτάσει ο επισκέπτης στον κρυμμένο παράδεισο του Πολυλιμνίου θα περάσει μέσα από πυκνή βλάστηση και θα διασχίσει όμορφα και γραφικά ξύλινα γεφύρια, που θα τον οδηγήσουν στο σύμπλεγμα των περίπου 15 λιμνών. Μεταξύ αυτών Μαυρολίμνα, Κάδη, Καδούλα, της Σταθούλας κ. ά. Δεν είναι όλες προσβάσιμες, αλλά αναμφίβολα όσες είναι θα σας μείνουν αξέχαστες.
ΠΟΛΥΛΙΜΝΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΠΟΛΥΛΙΜΝΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΠΟΛΥΛΙΜΝΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΠΟΛΥΛΙΜΝΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΠΟΛΥΛΙΜΝΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΠΟΛΥΛΙΜΝΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΠΟΛΥΛΙΜΝΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑwww.newsbeast.gr