Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 20 Ιουλίου - Πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Στις 20 Ιουλίου 2020, κορυφώνεται η Νέα Σελήνη του μήνα στην 28η μοίρα του Καρκίνου, ένα φεγγάρι που θα διατηρήσει την επιρροή του μέχρι την Πανσέληνο της 3ης Αυγούστου. Είναι ένα φεγγάρι που σηματοδοτεί ένα καινούριο ξεκίνημα σε θέματα που αφορούν το σπίτι και τις ρίζες μας, την οικογένεια, την πατρίδα, την παράδοση, την ιστορία και το παρελθόν μας.

Παράλληλα, η ανάγκη μας για ασφάλεια και θαλπωρή εντείνεται. Χρειαζόμαστε να ανήκουμε κάπου. Τα θέματα που φέρνει στην επιφάνεια αφορούν οικογενειακές σχέσεις, θέματα σπιτιού και ακίνητης περιουσίας αλλά και μια γενικότερη ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια, η οποία θα είναι και ο γνώμονας των επιλογών που θα κάνουμε το διάστημα αυτό.
Ποια ζώδια ευνοούνται από την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο;
Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από αυτή τη Νέα Σελήνη είναι αυτά του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς) καθώς και της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι).
Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη στρέφει την προσοχή σου σε θέματα που αφορούν το σπίτι σου, την ακίνητη περιουσία και τη σχέση σου με πρόσωπα της οικογένειάς σου. Ίσως, να προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά με έναν γονιό σου ή να χρειαστεί να του παρέχεις τη φροντίδα σου, ενώ παράλληλα φαίνεται πως το σπίτι σου θα αποτελέσει ένα καταφύγιο για σένα το επόμενο διάστημα και θα θελήσεις να περνάς περισσότερο χρόνο σε αυτό. Ακόμη, το παρελθόν κάνει έντονη την εμφάνισή του στη ζωή σου, είτε μέσα από αναμνήσεις που σου είναι δύσκολο να αφήσεις πίσω σου, είτε μέσα από την επιστροφή ενός ερωτικού σου συντρόφου. Σε κάθε περίπτωση, το διάστημα αυτό ενδείκνυται για περισυλλογή και όχι για παρορμητικές κινήσεις, που μπορεί να ενισχύσουν το αίσθημα της ανασφάλειας.
ΤΑΥΡΟΣ
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου εκκινεί μια περίοδο συχνών μετακινήσεων και επαφών για σένα. Ενδεχομένως να αυξάνεται η συχνότητα εκδρομών ή αποδράσεων με ή προς οικογενειακά πρόσωπα, η δουλειά σου να απαιτεί περισσότερη δικτύωση το διάστημα αυτό ή ακόμη, το διάστημα αυτό, να έχεις προγραμματίσει τις καλοκαιρινές σου διακοπές. Αυτό που είναι σημαντικό, είναι ότι το καινούριο αυτό φεγγάρι σε παρακινεί να βελτιώσεις την επικοινωνία σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, να εξομαλύνεις σχέσεις με αδέρφια και συγγενείς και γενικότερα, να δεις τα πράγματα από μια διαφορετική σκοπιά, ώστε να εξυπηρετήσεις καλύτερα τις ανάγκες σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Νέα Σελήνη φέρνει, αρχικά, σε πρώτο πλάνο θέματα οικονομικής φύσεως. Κάποια νέα δεδομένα που αφορούν το εισόδημά σου ή κάποια έξοδα που χρειάζεται να κάνεις, ίσως να σου δημιουργήσουν μια ανασφάλεια για το οικονομικό σου παρόν και μέλλον. Αυτό που έχει επίσης σημασία όμως, είναι πως το νέο αυτό φεγγάρι θα στρέψει την προσοχή σου σε θέματα αξιών, αυτοεκτίμησης και προσωπικών αναγκών. Τι αξίζει πραγματικά για σένα; Από ποια πρόσωπα αισθάνεσαι ότι λαμβάνεις αυτά που ζητάς και σε τελική ανάλυση, ποιοι πραγματικά σ’ αγαπάνε; Είναι ερωτήματα που θα θελήσεις να απαντήσεις το διάστημα αυτό, ώστε να ξεκαθαρίσεις, κυρίως μέσα σου, τις ουσιαστικές αξίες της ζωής σου.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το καινούριο φεγγάρι που σχηματίζεται στο ζώδιό σου, σηματοδοτεί την έναρξη μιας σημαντικής περιόδου που επηρεάζει όλο το φάσμα της ζωής σου. Από τη μία, αισθάνεσαι την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά με την οικογένειά σου και τις ρίζες σου, να διαμορφώσεις ένα πιο ευχάριστο περιβάλλον στο σπίτι σου ή ακόμη και να αλλάξεις, για ένα διάστημα, τόπο διαμονής. Από την άλλη, το κομμάτι «σχέσεις & συνεργασίες» μάλλον αποτελεί ένα αγκάθι που δε σε αφήνει να νιώσεις ασφαλής, αφού είτε ο σύντροφός σου είτε κάποια πρόσωπα στο χώρο της δουλειάς σου, σου ασκούν πίεση. Προσπάθησε να διαφυλάξεις την ψυχική σου υγεία και μην κάνεις εκπτώσεις στις ανάγκες σου.
ΛΕΩΝ
Αν έχεις τη δυνατότητα, καλό είναι να προγραμματίσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές το διάστημα της επιρροής του νέου φεγγαριού, καθώς φαίνεται ότι η ανάγκη σου να απομονωθείς, να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και να χαλαρώσεις θα είναι ιδιαίτερα έντονη. Ακόμη, φαίνεται πως το παρελθόν σου θα σε απασχολήσει έντονα τις ημέρες αυτές, περισσότερο με τη μορφή σκέψεων, αναμνήσεων ή ακόμη και φόβων, από τους οποίους θέλεις να απεμπλακείς, για να απολαύσεις περισσότερο το σήμερα. Κάνε αυτή την στροφή στον εσωτερικό σου κόσμο για λίγες ημέρες, αφού έτσι κι αλλιώς ο γενέθλιος μήνας σου που ακολουθεί, σε θέλει έτοιμο για δράση!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το πεδίο που θα εστιάσεις την προσοχή σου είναι οι φίλοι, ο κοινωνικός σου περίγυρος αλλά και κάποιοι μελλοντικοί σου στόχοι. Σε γενικές γραμμές, οι φίλοι θα αποτελέσουν ένα καταφύγιο το διάστημα αυτό και θα περάσεις αρκετό χρόνο με πρόσωπα που σε κάνουν να νιώθεις ασφαλής. Ακόμη, θα θελήσεις να διευρύνεις λίγο τον κύκλο σου, εντάσσοντας σε αυτόν άτομα, με τα οποία αισθάνεσαι ότι υπάρχει καλή επικοινωνία και κοινό όραμα. Τέλος, κάποιοι στόχοι που έχεις θέσει για το επαγγελματικό σου μέλλον, φτάνουν πιο κοντά στην υλοποίησή τους, κάτι που προσδίδει ξανά νόημα στη ζωή σου.

ΖΥΓΟΣ
Αρχικά, φαίνεται ότι παρουσιάζονται νέα δεδομένα που αφορούν την καριέρα σου, τις σχέσεις σου με ανώτερους στον χώρο εργασίας σου, αλλά και ένα επαγγελματικό σου εγχείρημα, που πιθανόν ξεκινά το διάστημα αυτό. Παράλληλα, ίσως θελήσεις να βελτιώσεις τη δημόσια εικόνα σου, ακόμη και να κάνεις κάποιες αλλαγές στον χώρο που μένεις ή στον χώρο που εργάζεσαι. Σε κάθε περίπτωση, η ενέργειά σου διοχετεύεται στη δουλειά σου, στο πώς θα γίνεις περισσότερο αποδοτικός και παραγωγικός σε αυτή, αλλά και γενικότερα στις κατευθυντήριες επιλογές που αφορούν το μέλλον σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Καρκίνου, οπότε, το επόμενο διάστημα, ίσως θελήσεις να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή εδώ στην Ελλάδα, είτε για λόγους αναψυχής είτε επαγγελματικούς, ενώ παράλληλα σε απασχολούν θέματα σπουδών και επαγγελματικής κατεύθυνσης. Παράλληλα όμως, φαίνεται πως σου γεννιέται μια ανάγκη για επέκταση και αναθεώρηση της φιλοσοφίας της ζωής σου, να δεις τη μεγάλη εικόνα στα πράγματα και να σχεδιάσεις εκ νέου το μέλλον σου.
.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Νέα Σελήνη επηρεάζει ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά που μοιράζεσαι με τρίτους, τη σεξουαλικότητά σου, αλλά και θέματα συμβίωσης. Αρχικά, φαίνεται πως θα θελήσεις να τακτοποιήσεις οφειλές ή να διεκδικήσεις χρήματα που σου χρωστούν, ώστε να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου. Από την άλλη, θα νιώσεις την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις τι δίνεις και τι παίρνεις στη σχέση σου, και σε υλικό αλλά και σε συναισθηματικό επίπεδο, ενώ παράλληλα το σεξ γίνεται θέμα, είτε γιατί δε σε ικανοποιεί είτε γιατί το χρειάζεσαι περισσότερο. Ακόμη, τις ημέρες αυτές θα θελήσεις να απεμπλακείς από παλιά μοτίβα συμπεριφοράς, αλλά και επιλογές που δεν εξυπηρετούν πλέον τις ανάγκες σου, ώστε να διεκδικήσεις ένα καλύτερο μέλλον στην ερωτική σου ζωή.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Νέα Σελήνη του μήνα σχηματίζεται απέναντι από το ζώδιό σου και θέτει ως προτεραιότητα τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αρχικά, φαίνεται πως ο/η σύντροφός σου ζητά περισσότερο την προσοχή σου, γιατί αισθάνεται ότι έχεις βάλει τις ανάγκες του σε δεύτερη μοίρα ή πως γενικότερα η σχέση σου χρειάζεται ανανέωση, αφού συμπεριφορές και μοτίβα που ακολουθούσατε μέχρι σήμερα, δε την κάνουν πλέον λειτουργική. Από την άλλη, σε πρώτο πλάνο έρχονται και οι συνεργασίες σου, με πιθανές αλλαγές στο εργασιακό σου περιβάλλον. Ένας νέος συνεργάτης έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα και τις αρμοδιότητές σου ή ένα καινούριο εγχείρημα απαιτεί περισσότερο από τον χρόνο σου. Να έχεις κατά νου ότι όλα τα παραπάνω θα σε απασχολήσουν μέχρι το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, οπότε και θα φτάσουν στην κορύφωσή τους…
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το πρόγραμμα που ακολουθείς στην καθημερινότητά σου, ίσως να δέχεται κάποιες τροποποιήσεις το διάστημα αυτό, ενώ σε πρώτο πλάνο έρχονται θέματα εργασιακών σχέσεων ή κάποιες αλλαγές στις αρμοδιότητές σου. Παράλληλα, θα σε απασχολήσει έντονα η φυσική σου κατάσταση και ίσως θελήσεις να διακόψεις κάποιες συνήθεις που είναι επιβλαβείς για τον οργανισμό σου ή να υιοθετήσεις νέες, που θα σε φέρουν σε καλύτερη επαφή με το σώμα σου. Γενικότερα, καλό είναι να κάνεις μια εκκαθάριση το διάστημα αυτό, από πρόσωπα και καταστάσεις που δεν αφήνουν την ενέργειά σου να λειτουργήσει παραγωγικά…

ΙΧΘΕΙΣ
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου είναι ευεργετική για σένα, καθώς συνδέεται με τον έρωτα, το φλερτ, τη διασκέδαση, τη δημιουργία και τα παιδιά. Όλα τα παραπάνω αποκτούν ιδιαίτερη σημασία για σένα το επόμενο διάστημα, ενώ παράλληλα θα νιώσεις την ανάγκη να εκδηλώσεις τις ευαισθησίες σου και να ασχοληθείς με δραστηριότητες που ανταποκρίνονται στις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες. Οι σχέσεις σου με τα παιδιά σου βελτιώνονται, η ερωτική σου ζωή ανανεώνεται και αν ανήκεις στους αδέσμευτους, μέχρι το τέλος του μήνα, οι ερωτικές ευκαιρίες για να δημιουργήσεις ένα μόνιμο δεσμό, πολλαπλασιάζονται.
Πηγή: myastro.gr