Τσιζκέικ με ζελέ φράουλα

Υλικά για 4-6 άτομα

Για την κρέμα
  • 225 γραμμάρια τυρί κρέμα
  • 2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος με 35 % λιπαρά
  • 3/4 φλιτζανιού ζάχαρη
  • 1/2 φλιτζάνι γιαούρτι με λίγα λιπαρά
  • 1 κ.τ.γ. βανίλια
Για την επικάλυψη ζελέ
1 συσκευασία ζελέ φράουλα
Για τη βάση

  • 1 πακέτο θρυμματισμένα μπισκότα
  • 6 κ.τ.σ. βούτυρο λιωμένο
  • 1 κ.τ.σ. ζάχαρη

Εκτέλεση

  1. Αρχικά, βουτυρώστε ένα πυρέξ και καλύψτε το με 2 φύλλα λαδόκολλας, το ένα οριζόντια και το άλλο κάθετα
  2. Συνδυάστε τα θρυμματισμένα μπισκότα, το βούτυρο και τη ζάχαρη. Πιέστε στο κάτω μέρος του πυρέξ
  3. Στο κάδο του μίξερ χτυπάτε την κρέμα γάλακτος μαζί το τυρί κρέμα, το γιαούρτι, τη ζάχαρη και τη βανίλια μέχρι να σφίξει το μείγμα
  4. Στη συνέχεια, ρίχνετε το μείγμα κρέμας πάνω από τη βάση και τοποθετείτε στο ψυγείο μέχρι να φτιάξετε το ζελέ
  5. Φτιάχνετε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και το αφήνετε στο ψυγείο να κρυώσει για 30 λεπτά
  6. Στη συνέχεια ρίχνετε το υγρό ζελέ πάνω από την κρέμα τσιζκέικ και το βάζετε στο ψυγείο για 4 ώρες, πριν το κόψετε.            www.newsbeast.gr