Πώς να φτιάξετε το πιο εύκολο παγωτό παρφέ σοκολάτα

Υλικά

  • 500 γραμ. κρέμα γάλακτος
  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • 1 κουτί γάλα εβαπορέ
  • 250 γραμ. κουρβερτούρα
  • 2 βανίλιες
  • 1 κούπα καβουρδισμένα αμύγδαλα (χοντροκομμένα)
  • 1/2 κούπα φρουί γλασέ ψιλοκομμένα
  • σιρόπι σοκολάτας

Εκτέλεση

  1. Αρχικά, χτυπάτε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει σαντιγί
  2. Κατόπιν προσθέτετε το ζαχαρούχο, το εβαπορέ και τις βανίλιες
  3. Στο μεταξύ έχετε λιώσει την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και τη ρίχνετε στο μείγμα
  4. Στη συνέχεια, προσθέτετε τα καβουρδισμένα αμύγδαλα, τα φρουί γλασέ και ανακατεύετε καλά.
  5. Βάζετε το μείγμα σε ένα μπολ παγωτού και ρίχνετε από πάνω το σιρόπι σοκολάτας
  6. Το βάζετε στην κατάψυξη και αφήνετε να παγώσει, τουλάχιστον για έξι ώρες          www.newsbeast.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ποτάμια της Ευρυτανίας: Ο Αχελώος, ο Αγραφιώτης και ο Ταυρωπός

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Νοεμβρίου 2022 με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας

Απολύσεις τεχνικών στον ΑΝΤ1...«Μας πετάτε στον δρόμο με φτηνές δικαιολογίες»

Δραματική υποχώρηση έως 40% στην αγοραστική δύναμη...

«Φωτιά» η τιμή στο ψωμί - Είδος πολυτελείας και η φέτα

Ανεργία στην Ελλάδα: Δραματικά τα ποσοστά για τους νέους

Γερμανική κατάρρευση: Η Uniper ανακοίνωσε ζημιές 40 δισ. ευρώ – Την ακολουθούν στην άβυσσο άλλες… 375 εταιρείες

«Καίνε» τα επιτόκια των δανείων – Παγωμένα των καταθέσεων

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων