Πώς να φτιάξετε το πιο εύκολο παγωτό παρφέ σοκολάτα

Υλικά

  • 500 γραμ. κρέμα γάλακτος
  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • 1 κουτί γάλα εβαπορέ
  • 250 γραμ. κουρβερτούρα
  • 2 βανίλιες
  • 1 κούπα καβουρδισμένα αμύγδαλα (χοντροκομμένα)
  • 1/2 κούπα φρουί γλασέ ψιλοκομμένα
  • σιρόπι σοκολάτας

Εκτέλεση

  1. Αρχικά, χτυπάτε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει σαντιγί
  2. Κατόπιν προσθέτετε το ζαχαρούχο, το εβαπορέ και τις βανίλιες
  3. Στο μεταξύ έχετε λιώσει την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και τη ρίχνετε στο μείγμα
  4. Στη συνέχεια, προσθέτετε τα καβουρδισμένα αμύγδαλα, τα φρουί γλασέ και ανακατεύετε καλά.
  5. Βάζετε το μείγμα σε ένα μπολ παγωτού και ρίχνετε από πάνω το σιρόπι σοκολάτας
  6. Το βάζετε στην κατάψυξη και αφήνετε να παγώσει, τουλάχιστον για έξι ώρες          www.newsbeast.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με την αγορά ή με τους πολίτες;

Ρωσικό δημοσίευμα: Γιατί η Ελλάδα θα πληρώσει από τις πρώτες για τη ρωσοφοβία

Το μεγάλο… σορτάρισμα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ...Ειδήσεις πίσω από τις κάμερες

«Φωτιά» τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Σχεδόν 1.000 ευρώ για να ταξιδέψει μια οικογένεια στη Ρόδο

ζώδια Πανσέληνος στον Τοξότη στις 14 Ιουνίου

Χάος στα αεροδρόμια της Ευρώπης: Εργαζόμενοι δεν γυρίζουν πίσω...

Πώς είναι να ζεις σε μια πολυκατοικία με Airbnb – Tα υπέρ και τα κατά

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων