Πώς να φτιάξετε το πιο εύκολο παγωτό παρφέ σοκολάτα

Υλικά

  • 500 γραμ. κρέμα γάλακτος
  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • 1 κουτί γάλα εβαπορέ
  • 250 γραμ. κουρβερτούρα
  • 2 βανίλιες
  • 1 κούπα καβουρδισμένα αμύγδαλα (χοντροκομμένα)
  • 1/2 κούπα φρουί γλασέ ψιλοκομμένα
  • σιρόπι σοκολάτας

Εκτέλεση

  1. Αρχικά, χτυπάτε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει σαντιγί
  2. Κατόπιν προσθέτετε το ζαχαρούχο, το εβαπορέ και τις βανίλιες
  3. Στο μεταξύ έχετε λιώσει την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και τη ρίχνετε στο μείγμα
  4. Στη συνέχεια, προσθέτετε τα καβουρδισμένα αμύγδαλα, τα φρουί γλασέ και ανακατεύετε καλά.
  5. Βάζετε το μείγμα σε ένα μπολ παγωτού και ρίχνετε από πάνω το σιρόπι σοκολάτας
  6. Το βάζετε στην κατάψυξη και αφήνετε να παγώσει, τουλάχιστον για έξι ώρες          www.newsbeast.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Γ.Κασιμάτης: «Παράνομος και αντισυνταγματικός ο υποχρεωτικός εμβολιασμός»

H τέλεια κιμαδόπιτα

Ποια μέρα γεννηθήκατε; Δείτε τι σημαίνει!

Νάρκη η COVID στην ψυχική υγεία των παιδιών

Βουλγαρία: Το πρώτο ποταμόπλοιο που κινείται με υδρογόνο και ηλιακή ενέργεια

ΛΑΡΚΟ: Τα υπέρογκα πρόστιμα που «τρέχουν» και ο γόρδιος δεσμός της ιδιωτικοποίησης

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων