Οι μηνιαίες προβλέψεις του Αυγούστου με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας

KΡΙΟΣ
1ο δεκαήμερο
Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 3 Αυγούστου μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα στις φιλικές και προσωπικές σου σχέσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποκαλύψεις ή ανατροπές που θα σου δημιουργήσουν έντονη ανασφάλεια σε σχέση με πρόσωπα που έχουν πρωταγωνιστήσει στη ζωή σου. Είναι σημαντικό να αφήσει στην άκρη η νευρικότητα και την επαναστατική διάθεση χωρίς λόγο.
Οφείλεις να δείξεις διαλλακτικότητα και διάθεση για συναίνεση απέναντι σε πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα όπως φίλοι ή το ταίρι σου. Για τον αδέσμευτο ξαφνικές νέες γνωριμίες μπορούν να προκύψουν που θα σε αναστατώσουν καθώς το καρδιοχτύπι θα είναι έντονο. Από τις 7 Αυγούστου η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο και σου ενισχύει την ανάγκη για τρυφερότητα στις προσωπικές σου στιγμές. Είναι σημαντικό να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα με το ταίρι σου και θα επιδιώξεις να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα ώστε να το πετύχεις. Από τις 20 και 22 Αυγούστου και μετά με τον Ερμή και τον Ήλιο να περνάει στην Παρθένο αντίστοιχα στρέφεις την προσοχή σου στην καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις που έχεις.
2ο δεκαήμερο
Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 3 Αυγούστου μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερη αναστάτωση στην προσωπική σου ζωή και τις φιλικές σου σχέσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποκαλύψεις ή ανατρεπτικά γεγονότα πού θα οδηγήσουν σε σφοδρές αντιπαραθέσεις με πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον. Είναι σημαντικό να είσαι ψύχραιμος και να βλέπεις με ρεαλισμό πώς πρέπει να διαχειριστείς την κάθε κατάσταση διαφορετικά η ένταση θα σε καταλαμβάνει και δεν θα σου επιτρέψει να ξεπεράσεις χωρίς προστριβές πιθανές δυσκολίες. Ξαφνικές αλλαγές σε ότι αφορά τους στόχους σου δεν αποκλείεται να επηρεάσουν την πορεία τους. Νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν ξαφνικά στη ζωή σου που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά στα αισθηματικά σου, όμως αυτό που θα πρέπει να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου είναι ότι δεν μπορείς ευθύς εξαρχής να ζητάς σταθερότητα. Στις 4 Αυγούστου το τετράγωνο του Άρη στο ζώδιό σου με τον Δία στον Αιγόκερω αυξάνει κατακόρυφα τις υποχρεώσεις στην επαγγελματική και προσωπική ζωή. Δεν αποκλείεται να οδηγηθεί σε υπερβολές που θα ενοχλήσουν τους γύρω σου.
3ο δεκαήμερο
Τα τετράγωνα του Άρη στο ζώδιό σου με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 13 και 24 Αυγούστου αντίστοιχα δεν σου επιτρέπουν να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία ζητήματα που μπορεί να προκύψουν στην επαγγελματική και προσωπική ζωή. Είναι απαραίτητο όμως να δείξεις ωριμότητα αντιμετωπίζοντας υπόγειες συμπεριφορές και καθυστερήσεις που μπορεί να σε επηρεάσουν σημαντικά. Προσοχή σε ότι αφορά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν με τους ανωτέρους σου καθώς δεν θα διστάσεις να συγκρουστείς θεωρώντας ότι προσπαθούν να υπονομεύσουν ή να μπουν εμπόδιο στις επιδιώξεις σου. Είναι απαραίτητο να ξεφύγεις από τη νευρικότητα και να προχωρήσεις μελετημένα και μεθοδικά τις επόμενες κινήσεις σου. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 19 Αυγούστου σου δίνει την ευκαιρία να γνωρίσεις νέα πρόσωπα ή να προχωρήσεις σε επόμενο στάδιο τη σχέση σου. Είναι γεγονός ότι καλείσαι να αναθεωρήσεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και λειτουργείς στα αισθηματικά σου και να δείξεις ωριμότητα απέναντι σε καταστάσεις που μπορεί να σε προβληματίσουν. Προσοχή καθώς ο υποκειμενισμός δεν θα επιτρέψει για να δεις ξεκάθαρα τι θέλουν οι άλλοι από εσένα. Μην εγκλωβιστείς εγωκεντρικά στις σκέψεις σου.
ΤΑΥΡΟΣ

1ο δεκαήμερο
Σημαντικές ανατροπές και αλλαγές μπορεί να φέρει η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 3 Αυγούστου για εσένα καθώς επηρεάζει καταλυτικά την επαγγελματική και οικογενειακή σου ζωή. Δεν θα διστάσεις να ανατρέψεις τα δεδομένα σε όλα τα επίπεδα που θεωρείς ότι σε καταπιέζουν περνώντας τις αντίστοιχες πρωτοβουλίες. Γεγονός είναι ότι αλλάζεις πλεύση και δημιουργείς επαναστατικές συνθήκες που μπορεί να εκπλήξουν δυσάρεστα τους γύρω σου καθώς πετάς από πάνω σου όλα αυτά που θεωρείς ότι σε καταπιέζουν. Από τις 3 Αυγούστου και μετά η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να κοινωνικοποιηθείς και να γνωρίσεις νέα πρόσωπα στη ζωή σου. Ιδιαίτερα ευνοϊκό είναι για εσένα το διάστημα από τις 20 και 22 Αυγούστου καθώς Ερμής και Ήλιος περνάνε στην Παρθένο και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά πρωταγωνιστώντας σε όλα τα επίπεδα. Διασκέδαση, απόλαυση και φλερτ δημιουργούν ιδανικές συνθήκες στην προσωπική σου ζωή. Πολλές θα είναι οι νέες γνωριμίες που θα σε απασχολήσουν, φρόντισε να χαρείς κάθε στιγμή.
2ο δεκαήμερο
Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 3 Αυγούστου ανατρέπει τα δεδομένα στην επαγγελματική και οικογενειακή σου ζωή καθώς φέρνει στην επιφάνεια γεγονότα που σε οδηγούν να επαναστατήσεις. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά οι αντιδράσεις σου καθώς δεν αποκλείεται ο εκνευρισμός να σε ωθήσει σε προκλητικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν τους γύρω σου. Γεγονός είναι βέβαια ότι θα επαναστατήσεις ενάντια σε ότι σε καταπιέζει καθώς δεν μπορείς να συνεχίσεις στους ρυθμούς που κάποιοι θέλουν να επιβάλλουν κυρίως στην επαγγελματική σου ζωή. Είναι απαραίτητο να κρατήσεις χαμηλούς τόνους καθώς η κάθε σου απόφαση θα πρέπει να είναι μελετημένη και σωστά αποφασισμένη. Στις 4 Αυγούστου το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Δία στον Αιγόκερω ενισχύει την κυκλοθυμία και φέρνει ζητήματα του παρελθόντος στο προσκήνιο. Προσοχή σε υπόγειες συμπεριφορές και παρασκήνιο πού μπορεί να υποπέσει στην αντίληψή σου και να σε οδηγήσει σε υπερβολές που τελικά δεν σε αγνοούν. Δείξε πίστη και αισιοδοξία και προσπάθησε να διοχετεύσεις την ενέργειά σου δημιουργικά για να ξεφύγεις από την εσωστρέφεια.
3ο δεκαήμερο
Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά την ψυχολογία σου καθώς τα τετράγωνα του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 13 και 24 Αυγούστου αντίστοιχα δεν σου επιτρέπουν να είσαι ήρεμος. Είναι σημαντικό να διαχειριστείς κρατώντας χαμηλούς τόνους πιθανό παρασκήνιο που συμβαίνει τον εργασιακό χώρο και μπορεί να υποπέσει στην αντίληψή σου. Δεν αποκλείεται να σε απογοητεύσει όμως είναι απαραίτητο να δείξεις ψυχραιμία θέλοντας να ξεπεράσεις τα όποια εμπόδια μπαίνουν μπροστά σου. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 19 Αυγούστου σου δίνει την ευκαιρία να ανοίξεις ένα νέο κύκλο στην οικογενειακή σου ζωή θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις πόσο θέλεις να κινηθείς μελλοντικά. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν καταστάσεις που θα λειτουργήσουν πιεστικά την ψυχολογία σου, όμως χρειάζεται να πάρεις συναισθηματικές αποστάσεις και να δεις αντικειμενικά πώς πρέπει να κατευθυνθείς για να μην κάνεις λάθη. Δεν αποκλείεται να υπάρξει μία μετακόμιση ή η έναρξη της δίκης σου οικογένεια που αλλάζει σημαντικά τα μελλοντικά σου σχέδια.
ΔΙΔΥΜΟΙ
1ο δεκαήμερο
Ζητήματα με το ευρύτερο και κοντινό σου περιβάλλον να έρχονται στο προσκήνιο με την Πανσέληνο στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 3 Αυγούστου να επηρεάζει σημαντικά σχέσεις που είναι καθοριστικές για εσένα. Δεν αποκλείεται να αποκαλυφθούν συμπεριφορές και μυστικά του παρελθόντος που θα ανατρέψουν τα δεδομένα και θα σου δημιουργήσουν έντονη νευρικότητα και κυκλοθυμία. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους αποφεύγοντας πιθανές συγκρούσεις που θα έχουν κόστος στις σχέσεις σου. Η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο στις 7 Αυγούστου και στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Είναι πιθανό να πάρει σημαντικές ανάσες οικονομικής φύσεως που θα σε βοηθήσουν να περάσεις όμορφα για να χαλαρώσεις αφήνοντας στην άκρη ανασφάλειες που σε διακατέχουν. Στις 20 και 22 Αυγούστου ο Ερμής και ο Ήλιος περνάνε στην Παρθένο αντίστοιχα και επικεντρώνεις πια την προσοχή σου σε οικογενειακά ζητήματα που έρχονται στην επιφάνεια. Προσοχή καθώς ο έντονος συναισθηματισμός και η κυκλοθυμία δεν σου επιτρέπουν να είσαι ήρεμος και αντικειμενικός.
2ο δεκαήμερο
Σημαντικές αποκαλύψεις και μυστικά μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια με την Πανσέληνο στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 3 Αυγούστου. Η επιρροή της θα είναι σημαντική στο ευρύτερο και στο κοντινό σου περιβάλλον καθώς δεν θα διστάσεις να έρθεις σε σύγκρουση με πρόσωπα που θεωρείς ότι σου έχουν αποκρύψει καταστάσεις που σε αφορούν. Είναι σημαντικό να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να δείξεις ωριμότητα και λογική προσέγγιση καθώς η κυκλοθυμία αυξάνεται κατακόρυφα και οδηγεί σε έντονες αντιπαραθέσεις που δεν θα σε γνωρίσουν. Οι τέσσερις Αυγούστου ο Άρης στον Κριό σε τετράγωνο με τον Δία στον Αιγόκερω δημιουργεί έντονες υπερβολές που εκδηλώνονται το πεδίο των φιλικών σχέσεων και σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Οι αυξημένες υποχρεώσεις δεν αποκλείεται να ξεκουράσουν, φρόντισε να διοχετεύσεις με σωστό τρόπο την ενέργειά σου διαφορετικά η υπερένταση θα κυριαρχήσει και μπορεί να δημιουργήσει προστριβές με πρόσωπα που συνεργάζεσαι ή φιλικά πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα.
3ο δεκαήμερο
Τα τετράγωνα του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω στην 13 και 24 Αυγούστου αντίστοιχα δεν σου επιτρέπουν να διαχειριστής με ψυχραιμία ζητήματα που μπορεί να προκύψουν στις φιλικές σχέσεις ή σε ότι αφορά σχέδια και στόχους που μπορεί να έχεις. Υπόγειες συμπεριφορές και εμπόδια που μπορεί να προκύψουν στο δρόμο σου θα σε αναστατώσουν και δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν ένα σκηνικό έντασης και συγκρουσιακής καταστάσεις με πρόσωπα που έχεις κοινούς στόχους και φιλοδοξίες. Προσοχή σε ρήξεις που θα έχουν κόστος σε ψυχολογικό επίπεδο. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 19 Αυγούστου σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις νέα ανοίγματα σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Προσοχή σε φόβους και ανασφάλειες που δεν θα σου επιτρέψουν να κινηθείς με άνεση στην κατεύθυνση που θέλεις. Παράλληλα ο υποκειμενισμός και ο εκνευρισμός δεν θα σε βοηθήσουν να δεις ρεαλιστικά ποια είναι τα καλύτερα δυνατά βήματα για εσένα τόσο σε πιθανές εμπορικές συμφωνίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν όσο και σε νέες γνωριμίες που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
1ο δεκαήμερο
Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 3 Αυγούστου ανατρέπει τα δεδομένα σε οικονομικά ζητήματα και μπορεί να δημιουργήσει σημαντικές ανασφάλειες στη συναισθηματική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον που θα φέρουν αποκαλύψεις και ανατροπές σε οικονομικές συμφωνίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Είναι σημαντικό να δείξεις ψυχραιμία και να διαχειριστείς με βάση την διαίσθησή σου τις όποιες υποθέσεις σε απασχολούν. Από τις 7 Αυγούστου και μετά η Αφροδίτη στο ζώδιό σου και σου δίνει την ευκαιρία να γίνουν εξωστρεφής και έντονα κοινωνικός. Είναι σημαντικό να αξιοποιήσει τις πιθανές νέες γνωριμίες που έρχονται στο πλευρό σου χωρίς να εγκλωβίζεται εγωκεντρικά στις ανάγκες σου. Στις 20 και 22 Αυγούστου ο Ήλιος και ο Ερμής περνάνε στην Παρθένο αντίστοιχα και σου δίνουν την ευκαιρία να απολαύσεις τις παρέες, διασκέδαση, επικοινωνία με νέα πρόσωπα που θα δείξει το ενδιαφέρον της για σένα. Νέες επαγγελματικές ευκαιρίες έρχονται που θα σε βοηθήσουν να ανοίξεις τα φτερά σου.
2ο δεκαήμερο
Ανακατατάξεις μπορεί να υπάρξουν σε οικονομικό και συναισθηματικό επίπεδο καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 3 Αυγούστου ανατρέπει τα δεδομένα σε οικονομικά και αισθηματικά θέματα. Είναι σημαντικό να διαχειριστείς με ψυχραιμία πιθανές αποκαλύψεις που θα αναστατώσουν την ατμόσφαιρα. Παράλληλα η έντονη καχυποψία και ο εκνευρισμός που εκδηλώνεις δεν σου επιτρέπουν να δεις ρεαλιστικά πώς οφείλεις να διαχειριστεί τις πιθανές καταστάσεις που σου προκαλούν ένταση. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε νέες γνωριμίες που θα βιώσεις έντονα καρδιοχτύπι μαζί τους καθώς η αστάθεια θα τις χαρακτηρίζει. Στις 4 Αυγούστου το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Δία στον Αιγόκερω δημιουργεί συνθήκες υπερβολής και αυξημένων υποχρεώσεων που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς σε επαγγελματικό επίπεδο. Προσοχή καθώς το άγχος μπορεί να εκτοξευτεί και να σε καταβάλει με δυσάρεστο τρόπο επηρεάζοντας τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και στην προσωπική σου ζωή καθώς οι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν αφήνουν τον απαραίτητο χρόνο για το ταίρι σου και αυτό οδηγεί σε εκνευρισμό.
3ο δεκαήμερο
Τα τετράγωνα του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 13 και 24 Αυγούστου αντίστοιχα μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν σημαντικά και να επηρεάσουν τις επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις. Πιθανό είναι να υπάρξουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να μπουν εμπόδια σε προσωπικές επιδιώξεις που αφορούν την καριέρα σου. Παρασκηνιακές διεργασίες, υπόγεια παιχνίδια και περιοριστικές συμπεριφορές δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε συγκρούσεις είπε με συνεργάτες είτε με το ταίρι σου. Προσπάθησε να ρίξει τους τόνους καθώς το άγχος και η ένταση δεν θα είναι καλοί σύμβουλοι για όποιες κινήσεις θέλεις να πραγματοποιήσεις. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 19 Αυγούστου σε καλεί να διαχειριστείς με διαφορετικό τρόπο τα οικονομικά σου καθώς αυξάνονται οι υποχρεώσεις σε επίπεδο συνεργασιών. Προσοχή καθώς η αδιαλλαξία και η επιμονή σου μπορεί να γίνουν αιτία για εντάσεις που καλό είναι να αποφύγεις. Φρόντισε να διεκδικήσεις αυτό που αξίζεις με ήρεμο και ξεκάθαρο τρόπο.
ΛΕΩΝ
1ο δεκαήμερο
Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Υδροχόο στις 3 Αυγούστου δονεί για τα καλά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς δεν αποκλείεται να φέρει ανατροπές που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη δημόσια εικόνα και την κοινωνική καταξίωση που σε αφορούν. Είναι σημαντικό να αποφύγει σφοδρές συγκρούσεις που μπορεί να προκύψουν είτε συνεργάτες είτε με το ταίρι σου καθώς δεν αποκλείεται να οδηγήσουν στην ολοκλήρωση κύκλων με απότομο και έντονο τρόπο. Γεγονός είναι βέβαια ότι δεν θα διστάσεις να αντιδράσεις σε ότι σε καταπιέζει και να αλλάξεις ριζικά την εικόνα σου αιφνιδιάζοντας το περιβάλλον που κινείσαι. Η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο στις 7 Αυγούστου και έχεις την ανάγκη να απολαύσεις στιγμές για δύο με το ταίρι σου. Ο συναισθηματισμός απογειώνεται και ο ρομαντισμός λειτουργεί ευεργετικά στη σχέση. Στις 20 και 22 Αυγούστου ο Ερμής και ο Ήλιος περνάνε στην Παρθένο αντίστοιχα και επικεντρώνεις πια το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά ζητήματα και σχέδια καθώς θέλεις να τακτοποιήσεις τις όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν λόγω έντονων ασφαλειών που βιώνεις.
2ο δεκαήμερο

Σημαντικές ανακατατάξεις μπορεί να υπάρξουν σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων καθώς η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Υδροχόο στις 3 Αυγούστου μπορεί να δημιουργήσει ένα έντονο σκηνικό που θα πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Αιφνιδιαστικά γεγονότα αλλάζουν τα δεδομένα στις συνεργασίες και την προσωπική σου ζωή και θα πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση και ψύχραιμη στάση για να μπορέσει να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσένα. Δεν θα διστάσεις βέβαια να αντιδράσεις απότομα σε ότι θεωρείς ότι σε καταπιέζει οδηγώντας σε σημαντικές αλλαγές απέναντι στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον που βρίσκεσαι. Το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Δία στον Αιγόκερω στις 4 Αυγούστου αυξάνει κατακόρυφα την ανάγκη για δράση σε ότι αφορά τα ταξίδια και πραγματικά ζητήματα, όμως οι υπερβολές και οι εμμονές μπορεί να λειτουργήσουν αντίθετα δημιουργώντας υπερένταση. Προσοχή και σε πιθανές καθημερινές υποχρεώσεις που φαίνεται να αυξάνονται ραγδαία και σου δημιουργούν σημαντικό άγχος. Δείξε χαλαρή στάση και προσπάθησε να διεκπεραιώσεις ότι έχεις αναλάβει με ηρεμία και σύνεση.
3ο δεκαήμερο
Τα τετράγωνα του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 13 και 24 Αυγούστου αντίστοιχα μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά ζητήματα στο επίπεδο του ευρύτερου περιβάλλοντός σου, σε ότι αφορά τα ταξίδια και θέματα γνώσεις που σε ενδιαφέρουν. Δεν αποκλείεται να νιώθεις ότι η καθημερινότητα μπαίνει εμπόδιο στα σχέδιά σου ή να υπάρχουν πρόσωπα που υπονομεύουν κάθε σου προσπάθεια. Φρόντισε να κρατήσεις την αισιοδοξία σου στα ύψη και να ξεπεράσεις πιθανές δυσκολίες αφήνοντας στην άκρη νευρικότητα και ένταση που μπορεί να κυριαρχήσουν. Στις 19 Αυγούστου η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε νέα πράγματα που αφορούν τις συνεργασίες ή την προσωπική σου ζωή όμως καλείσαι να αναλάβεις την ευθύνη και να δουλέψει σκληρά για να πετύχεις όποιον στόχο έχεις θέσει. Προσοχή καθώς ο υποκειμενισμός και ο έντονος προβληματισμός μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικές αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
1ο δεκαήμερο
Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 3 Αυγούστου μπορεί να δημιουργήσει κραδασμούς σε ότι αφορά την καθημερινότητα και τη δουλειά σου καθώς έρχονται στην επιφάνεια παρασκηνιακές συμπεριφορές και διεργασίες εις βάρος σου. Ο αιφνιδιασμός θα είναι έντονος και δεν θα είναι εύκολο να χαλιναγωγήσεις τα νεύρα σου, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει σε σφοδρές συγκρούσεις με πρόσωπα από το εργασιακό περιβάλλον. Η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο στις 7 Αυγούστου και σε βοηθάει να έρθεις πιο κοντά στο φιλικό περιβάλλον καθώς απολαμβάνεις τις παρέες σου. Πρόσωπα μέσα από το συγκεκριμένο περιβάλλον μπορεί να εκδηλώσουν έντονα τα συναισθήματά τους για εσένα. Στις 20 και 22 Αυγούστου ο Ερμής και ο Ήλιος περνάνε στο ζώδιό σου αντίστοιχα και σου δίνουν τη δυνατότητα να βγει δυναμικά στο προσκήνιο σε όλα τα επίπεδα. Δεν θα διστάσεις να εκφράσεις αυτό που πιστεύεις και να πρωταγωνιστείς τόσο σε επαγγελματικά ζητήματα όσο και στην προσωπική σου ζωή.
2ο δεκαήμερο
Ανατροπές και αποκαλύψεις μπορεί να προκύψουν στο εργασιακό περιβάλλον καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 3 Αυγούστου δεν αφήνουν περιθώρια ώστε να μην υπάρξουν αλλαγές. Είναι πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια συμπεριφορές παρασκηνιακές που υπάρχουν εις βάρος σου στο εργασιακό περιβάλλον. Αυτό θα είναι αρκετό για να δημιουργήσει σημαντικές δονήσεις και να προκαλέσει ανατροπές και αλλαγές τόσο στη συμπεριφορά σου όσο και στον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την προσφορά σου. Το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Δία στον Αιγόκερω στις 4 Αυγούστου μπορεί να δημιουργήσει έντονη αναστάτωση καθώς η καχυποψία και οι αμφιβολίες αυξάνονται σε υπερβολικό βαθμό. Είναι σημαντικό να μην εκτονώσεις την ένταση στο ταίρι σου και να προσπαθήσεις να διοχετεύσεις την υπερβολική ενέργεια που έχεις στο πάθος και στον αισθησιασμό που θα ανανεώσουν τη σχέση. Προσοχή σε συγκρούσεις και για οικονομικά θέματα ή υπερβολικές σπατάλες που μπορεί να υπάρξουν λόγω της ανάγκης να περάσεις όμορφα.
3ο δεκαήμερο
Τα τετράγωνα του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 13 και 24 Αυγούστου αντίστοιχα μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά ζητήματα σε προσωπικό και οικονομικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν υπόγειες συμπεριφορές και διαχειριστικές διαθέσεις που θα σε οδηγήσουν σε ξεσπάσματα. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν εμπόδια από πρόσωπα που έχεις στο πλευρό σου που θα σε επηρεάσουν σημαντικά και στην ψυχολογία σου. Προσοχή καθώς η ένταση μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες συμπεριφορές και καταστάσεις που θα έχουν δυσάρεστες συνέπειες. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 19 Αυγούστου σε καλεί να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά ζητήματα του παρελθόντος και εκκρεμότητες που θέλεις να τακτοποιήσεις. Δεν αποκλείεται να αφορούν την προσωπική σου ζωή καθώς φαίνεται να ξεκαθαρίζουν ζητήματα με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Είναι πιθανό επίσης να υπάρξει μία σημαντική νέα γνωριμία που θα σε βοηθήσει να βρεις το σθένος και το κουράγιο να ξεπεράσεις πληγές που σε έχουν στιγματίσει.
ΖΥΓΟΣ
1ο δεκαήμερο
Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 3 Αυγούστου μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την προσωπική σου ζωή και τις φιλίες σου καθώς αποκαλύψεις και μυστικά έρχονται στην επιφάνεια και αναστατώνουν την ατμόσφαιρα. Η συγκρουσιακή διάθεση που έχεις λόγω της έντονης καχυποψίας και των αμφιβολιών που σε διακατέχουν δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε ρήξεις που θα προκαλέσουν την ολοκλήρωση ενός κύκλου πολύ σημαντικού για εσένα. Προσπάθησε να αποφύγεις τις οποίες συγκρούσεις αφού οι ισορροπίες είναι απαραίτητες για να επιβιώσουν σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο στις 7 Αυγούστου και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με την δημόσια εικόνα σου. Πρόσωπα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να δείξουν έντονα το ενδιαφέρον τους για εσένα. Στις 20 και 22 Αυγούστου ο Ερμής και ο Ήλιος περνάνε στην Παρθένο αντίστοιχα και μπαίνεις σε μία εσωτερική διεργασία απολογιστικού χαρακτήρα που αφορούν τα πεπραγμένα του προηγούμενου έτους ή παλιότερων χρονικών διαστημάτων που σε απασχολούν. Προσοχή καθώς ο συναισθηματισμός δεν είναι εύκολο να σου επιτρέψει να έχεις ευθυκρισία και μπορεί να σε οδηγήσει στην εσωστρέφεια και τη μελαγχολία.
2ο δεκαήμερο
Ένταση μπορεί να επικρατήσει στην προσωπική σου ζωή και σε φιλικές σχέσεις καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 3 Αυγούστου δεν αφήνει περιθώρια για ήρεμες καταστάσεις. Είναι πιθανό να υπάρξουν αποκαλύψεις που θα δημιουργήσουν έντονες δονήσεις στην ατμόσφαιρα, είναι όμως απαραίτητο από την πλευρά σου να διαχειριστείς τα όποια ζητήματα προκύψουν με ψυχραιμία. Διαφορετικά η συγκρουσιακή διάθεση από την πλευρά σου μπορεί να προκαλέσει σημαντικές εντάσεις και ρήξεις με πρόσωπα που είναι καθοριστικά στη ζωή σου. Στις 4 Αυγούστου το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Δία στον Αιγόκερω μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές υπερβολές που θα επηρεάσουν τις διαπροσωπικές του σχέσεις και την οικογενειακή ζωή. Οι αυξημένες υποχρεώσεις και πιθανές ανταγωνιστικές συμπεριφορές από το ταίρι ή τους συνεργάτες σου δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε αμετροέπεια και εντάσεις που καλό είναι να αποφύγεις. Προσπάθησε να διοχετεύσεις την ενέργεια σου δημιουργικά μακριά από υπερβολικές συμπεριφορές που θα στιγματίσουν τη δράση και τη συμπεριφορά σου.
3ο δεκαήμερο
Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις αλλά και την οικογένεια καθώς ο Άρης στον Κριό σε τετράγωνο με τον Δία και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 13 και 24 Αυγούστου αντίστοιχα δεν αφήνουν περιθώρια για να λειτουργήσεις με ηρεμία και συνετή σκέψη. Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι υπάρχουν πρόσωπα που προσπαθούν να μας υπονομεύσουν ή να εμποδίσουν σε ότι αφορά τις συνεργασίες ή προσωπική σου ζωή όμως είναι σημαντικό να δείξεις εγκράτεια και να ξεφύγεις από πιθανές εντάσεις που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 19 Αυγούστου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να προχωρήσεις σημαντικά σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα ανοίξουν νέες πόρτες μπροστά σου, είναι απαραίτητο όμως να επιδείξεις σημαντική προσπάθεια καθώς μόνο με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρεις να έρθεις πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων του. Προσοχή σε υποκειμενικές διαθέσεις και αλαζονικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν και θα απομακρύνουν σημαντικά πρόσωπα από τη ζωή σου.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
1ο δεκαήμερο
Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 3 Αυγούστου μπορεί να δημιουργήσει ανατρεπτικές καταστάσεις στην επαγγελματική σου ζωή και την οικογένεια επηρεάζοντας σημαντικά και τα αισθηματικά. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που έρχονται στη ζωή αιφνιδιαστικά αναστατώνοντας το επαγγελματικό περιβάλλον και δημιουργώντας σημαντικές αντιπαραθέσεις. Προσοχή σε απομακρύνσεις προσώπων που μπορεί να προκύψουν ξαφνικά λόγω αποφάσεων που θα είναι σημαντικές για την καριέρα και την οικογένειά σου. Η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο στις 7 Αυγούστου και σου δίνει την ευκαιρία να ξεφύγεις από τις όποιες δυσκολίες. Βρίσκεις την αισιοδοξία και την διάθεση να διασκεδάσεις και αυτό ανοίγει νέες προοπτικές στην προσωπική σου ζωή. Στις 20 και 22 Αυγούστου ο Ερμής και ο Ήλιος περνάνε στην Παρθένο αντίστοιχα και σε φέρνουν πιο κοντά από ποτέ με φιλικά πρόσωπα. Ήρθε η ώρα να δρομολογήσεις και να πάρεις πρωτοβουλίες για στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις.
2ο δεκαήμερο
Αλλαγές και ανατρεπτικά γεγονότα δονούν για τα καλά την οικογενειακή και επαγγελματική ατμόσφαιρα καθώς δεν αποκλείεται να αλλάξουν ξαφνικά τα δεδομένα σε ότι αφορά τις συνεργασίες και την προσωπική σου ζωή. Η επιρροή σε κομβικά σημεία της ζωής σου είναι άμεση, όμως είναι επιτακτική ανάγκη να κρατήσεις ήρεμη προσέγγιση στα πράγματα διαφορετικά οι εντάσεις μπορεί να ξεφύγουν και να οδηγήσουν σε οριακές καταστάσεις. Πιθανό είναι να προκύψουν νέες γνωριμίες που έρχονται αιφνιδιαστικά για να αλλάξουν τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή το πιθανότερο είναι να επηρεάσουν παράλληλα και την καριέρα σου δημιουργώντας την ανάγκη για ριζικές αλλαγές. Το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Δία στον Αιγόκερω στις 4 Αυγούστου αυξάνει σε υπερβολικό βαθμό την ενέργεια και τις υποχρεώσεις στην καθημερινότητα και το εργασιακό περιβάλλον. Είναι απαραίτητο να διοχετεύσεις με σωστό τρόπο την ενέργειά σου και να αφήσει στην άκρη πιθανές αντιπαραθέσεις που μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα στον εργασιακό χώρο.
3ο δεκαήμερο
Τα τετράγωνα του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 13 και 24 Αυγούστου αντίστοιχα μπορεί να δημιουργήσουν σημαντική εντάσεις και αντιπαραθέσεις με πρόσωπα στο εργασιακό περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι υπάρχουν παρασκηνιακές διεργασίες εις βάρος σου που μπαίνουν εμπόδιο σε πιθανές επιδιώξεις που έχεις στη δουλειά. Φρόντισε να ξεφύγεις από τη νευρικότητα για την διάθεση να συγκρουστείς μετωπικά με συναδέλφους και να διοχετεύσει την ενέργειά σου ώστε να διεκπεραιώσεις πιθανές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και μπορούν να σε βοηθήσουν να εξελιχθείς. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 19 Αυγούστου σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή. Σημαντικές μπορεί να είναι οι προτάσεις που έρχονται μπροστά σου και καλείσαι να πιστοποιήσεις. Η ώριμη σκέψη και η λογική προσέγγιση στα πράγματα θα σε βοηθήσουν να αντιληφθείς άμεσα ποιες είναι συμφέρουσες για εσένα και ποιες όχι. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις λόγω της ανάγκης να επιβληθείς καθώς η αδιαλλαξία θα έχει κόστος.

ΤΟΞΟΤΗΣ
1ο δεκαήμερο
Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 3 Αυγούστου μπορεί να δημιουργήσει ανατροπές στις σχέσεις που έχεις με πρόσωπα του κοντινού και ευρύτερου περιβάλλοντός σου καθώς πιθανότατα να υπάρξουν αλλαγές στην καθημερινότητα που θα αιφνιδιάσουν κοντινά πρόσωπα της ζωής σου. Είναι απαραίτητο να δώσεις το στίγμα της ηρεμίας και όχι της αντιπαράθεσης που θα δημιουργήσει σημαντικά ζητήματα αφού δεν αποκλείεται να οδηγήσει στο να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο στις 7 Αυγούστου και νιώθεις πιο έντονα από ποτέ την ανάγκη να γίνεις ένα με το ταίρι σου. Μην επιτρέψεις σε αμφιβολίες και ζήλια να κυριαρχήσουν καθώς μπορεί να σε οδηγήσουν σε σκηνές που θα προκαλέσουν οριακές καταστάσεις στη σχέση. Στις 20 και 22 Αυγούστου ο Ερμής και ο Ήλιος περνάνε στην Παρθένο αντίστοιχα και στρέφεις την προσοχή σου στην επαγγελματική ζωή. Σημαντικά είναι τα σχέδια σε επαγγελματικό επίπεδο που καλείσαι να διαχειριστείς, ήρθε η ώρα να δείξεις τις ικανότητες και τις δυνατότητες που έχεις.

2ο δεκαήμερο
Προσοχή σε ότι αφορά τις κοντινές και βρήκαν σχέση σου καθώς η πανσέληνος στον άξονα Λέοντα στις 3 Αυγούστου δεν αφήνει περιθώρια να διαχειριστείς να ψυχραιμία πιθανά ζητήματα που έρχονται αιφνιδιαστικά στο προσκήνιο και αλλάζουν την καθημερινότητά σου. Εμμονές και προκαταλήψεις μπορεί να οδηγήσουν στο να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που βρίσκονται για χρόνια κοντά σου, θα πρέπει όμως να σκεφτείς με ρεαλιστικούς όρους αν οι συγκεκριμένες συνέπειες είναι τελικά αυτές που σε ικανοποιούν ή σου δημιουργούν περισσότερα προβλήματα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Δία στον Αιγόκερω στις 4 Αυγούστου μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές. Φρόντισε να μην χάσεις το μέτρο καθώς αυτό θα δημιουργήσει σημαντικές εντάσεις στη σχέση σου. Παράλληλα προσοχή σε περιττές σπατάλες καθώς οι διαθέσεις επιδείξεις κυριαρχούν και δεν σου επιτρέπουν να λειτουργήσεις λογικά. Άφησε να αποφύγεις τις σπατάλες και να μην δημιουργηθούν προβλήματα στον προϋπολογισμό σου.

3ο δεκαήμερο
Τα τετράγωνα του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 13 και 24 Αυγούστου μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα στην προσωπική σου ζωή. Η ανάγκη να επιβάλεις τα θέλω σου ή να περιορίσεις το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου θα οδηγήσει σε συγκρουσιακές καταστάσεις. Προσπάθησε να περιορίσεις πιθανές ανασφάλειες και να αφήσεις στην άκρη ζητήματα αυτοπεποίθησης που δεν σου επιτρέπουν να δεις αντικειμενικά τι σου προσφέρει το ταίρι σου. Παράλληλα πιθανό είναι να δεχθείς ανάλογες συμπεριφορές που καλό είναι να διαχειριστείς με ψυχραιμία για να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 19 Αυγούστου σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με αντικείμενα σε ότι αφορά την επιμόρφωση που σε καλύπτουν. Είναι αυτά που θα σε βοηθήσουν να βρεις την αυτοπεποίθησή σου όμως να χρειαστεί να καταβάλεις σημαντική προσπάθεια και να δουλέψεις σκληρά για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα συγκεντρώσουν την προσοχή, η αυθάδεια και η αυστηρότητα θα λειτουργήσουν αποτρεπτικά για κάθε συνέχεια.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο δεκαήμερο
Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 3 Αυγούστου επηρεάζει σημαντικά τις συναισθηματικές και υλικές σου ανάγκες καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν ξαφνικά γεγονότα που να ανατρέπουν τα μέχρι τώρα δεδομένα. Είναι απαραίτητο να επικρατήσει σύνεση και ψυχραιμία και να μην οδηγηθείς σε συγκρουσιακές καταστάσεις με πρόσωπα που συμμετέχουν σε συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν. Παράλληλα ξαφνικά έξοδα έρχονται για να δημιουργήσουν αναταράξεις που καλό είναι να αποφύγεις δείχνοντας ωριμότητα και σύνεση. Η Αφροδίτη περνάει τον Καρκίνο στις 7 Αυγούστου και μπαίνει σε μία περίοδο που το φλερτ και κοινωνική ζωή αυξάνονται κατακόρυφα. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα ανατρέψουν τα δεδομένα σε προσωπικό επίπεδο. Στις 20 και 22 Αυγούστου ο Ερμής και ο Ήλιος στην Παρθένο αντίστοιχα και σου δίνουν την ευκαιρία να ασχοληθείς με θέματα εκπαίδευσης. Αυξάνεται κατακόρυφα η αυτοπεποίθησή σου και επιδιώκεις να ταξιδέψεις σε νέους προορισμούς απολαμβάνοντας την περιπέτεια. Νέα πρόσωπα θα έρθουν στη ζωή σου για να τονίσουν την ανάγκη να αναθεωρήσεις την προσωπική σου κοσμοθεωρία στις σχέσεις.

2ο δεκαήμερο
Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στην οικονομική διαχείριση καθώς δεν αποκλείεται η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 3 Αυγούστου να προκαλέσει αλλαγές και ξαφνικές ανατροπές που θα επηρεάσουν τους οικονομικούς πόρους. Δεν αποκλείεται παράλληλα να έρθει στην επιφάνεια ανασφάλεια και αμφιβολίες λόγω των ξαφνικών γεγονότων ή εξόδων καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Είναι σημαντικό να κατεβάσεις τις ανησυχίες σου και να δείξεις ωριμότητα με την συμπεριφορά και τις κινήσεις σου. Το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Δία στο ζώδιό σου στις 4 Αυγούστου αυξάνει υπερβολικά την ένταση που μπορεί να επηρεάσει την οικογενειακή ζωή. Προσοχή καθώς η έπαρση και η παρορμητική σου δράση μπορεί να φέρει στην επιφάνεια καταπιεσμένο θυμό με απότομο τρόπο. Οι εντάσεις και οι αντιπαραθέσεις στην οικογένεια θα σε πληγώσουν και θα επηρεάσουν τις σχέσεις με τους γύρω σου. Παράλληλα είναι προτιμότερο να διοχετεύσεις την ενέργειά σου ώστε να κλείσεις υποθέσεις που αφορούν την ακίνητη περιουσία και να περιορίσεις την υπεραισιοδοξία σε ζητήματα που χρειάζεται να είσαι απόλυτα ρεαλιστής και λογικός.

3ο δεκαήμερο
Τα τετράγωνα του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στο ζώδιό σου στις 13 και 24 Αυγούστου αντίστοιχα μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά ζητήματα σε ότι αφορά θέματα επηρεάζουν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και την οικογένεια. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον που θα προσπαθήσουν με χειριστικό τρόπο να σε εμποδίζουν σε πιθανές πρωτοβουλίες που πρέπει να πάρεις. Είναι σημαντικό να ξεπεράσεις τη νευρικότητα και την ανάγκη να συγκρουστείς επιδιώκοντας να πετύχεις το στόχο σου και όχι να αναλωθείς σε εντάσεις που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 19 Αυγούστου μπορεί να φέρει σημαντικές ευκαιρίες σε ότι αφορά οικονομικές συμφωνίες ή επιχειρηματικές δράσεις. Γεγονός είναι ότι δεν θα διστάσεις να δείξεις τα όριά σου και να ξεκαθαρίσεις τι είναι αυτό που μπορεί να σε ικανοποιήσει σε πιθανές οικονομικές συναλλαγές που έχεις. Προσοχή στην προσωπική σου ζωή καθώς οι ανασφάλειες μπορεί να σας οδηγήσουν σε σκληρή συμπεριφορά έναντι του συντρόφου σου.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο δεκαήμερο
Η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Λέοντα στις 3 Αυγούστου σε καλεί να διαχειριστείς ανατρεπτικά γεγονότα που θα τονίσουν την βάση την προσωπικότητά σου. Θα επηρεάσει σημαντικά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και μπορεί να οδηγήσει σε οριστικές ρήξεις με αυτούς που θεωρείς ότι δεν μπορούν να αντιληφθούν την προσωπική σου εξέλιξη. Σημαντικό είναι για εσένα να πετάξεις από πάνω σου νοοτροπίες και νόρμες που σου έχει εμφυσήσει η οικογένεια και να προχωρήσεις σε νέες καταστάσεις σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο που θα σε καλύπτουν απόλυτα. Η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο στις 7 Αυγούστου και σου δίνει την ευκαιρία να εξομαλύνεις σχέσεις με πρόσωπα από το συναδελφικό περίγυρο. Είναι σημαντικό να μην επικεντρώνεσαι λεπτομέρειες και να αξιολογείς σωστά σου προσφέρουν τα πρόσωπα βρίσκονται στον εργασιακό σου χώρο. Στις 20 και 22 Αυγούστου ο Ερμής και ο Ήλιος περνάνε στην Παρθένο αντίστοιχα και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν. Οι ανασφάλειες εντείνονται και η ανάγκη να παρατηρήσεις τους γύρω σου γίνεται εντονότερη από ποτέ.

2ο δεκαήμερο
Δονήσεις μπορούν να προκύψουν με την Πανσέληνο στον άξονα σου με τον Λέοντα στις 3 Αυγούστου καθώς ανατρέπονται τα μέχρι τώρα δεδομένα στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ξαφνικές αλλαγές που θα σε οδηγήσουν στο να κλείσει οριστικά συνεργασίες και προσωπικές σχέσεις που έχουν υπάρξει σημαντικές για εσένα. Γεγονός είναι ότι απελευθερώνεσαι από τις έχει καταπιέσει και δεν αφήνεις περιθώριο σε κανέναν να περιορίσει την προσωπική σου εξέλιξη. Το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Δία στον Αιγόκερω στις 4 Αυγούστου αυξάνει κατακόρυφα την ένταση στο κοντινό περιβάλλον καθώς φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σε οδηγήσουν σε υπερβολές. Παράλληλα αποκλείεται να υπάρξουν καταστάσεις που εκκρεμούν και καλής ενοχλήσεις απαιτείται όμως από την πλευρά σου έντονη κινητικότητα που δημιουργεί άγχος. Φρόντισε και να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες που θα σε βοηθήσουν να ολοκληρώσεις υποθέσεις που μπορεί να βαραίνουν την ψυχολογία σου και δραστηριοποιήσου σε αυτά που σε ευχαριστούν για να ξεφύγεις από τη νευρικότητα.

3ο δεκαήμερο
Το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 13 και 24 Αυγούστου αντίστοιχα μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικές εντάσεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Είναι απαραίτητο να ξεφύγεις από χειριστικές συμπεριφορές ή εμπόδια και να προχωρήσεις με δυναμισμό αποφεύγοντας πιθανές συγκρούσεις που δεν αφήνουν περιθώριο να δεις ρεαλιστικά τι είναι αυτό που πραγματικά καλύπτει τις επιθυμίες σου. Απέφυγε τις αντιπαραθέσεις με τον στενό περίγυρό για να διαφυλάξεις τις σχέσεις σου. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 19 Αυγούστου σου δίνουν την ευκαιρία να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στις διαπροσωπικές σχέσεις. Δεν αποκλείεται να επιδιώξει την εξέλιξη της ήδη υπάρχουσας σχέσης σου ή να υπάρξει μία σημαντική νέα γνωριμία που θα αποτελέσει κομβικό σημείο στη ζωή σου. Είναι απαραίτητο να μη εγκλωβιστείς στις προσωπικές σου ανάγκες και να δώσεις την ευκαιρία να ακούσεις τον άλλον χωρίς παρωπίδες. Παράλληλα η υποχωρητικότητα λόγω καταστάσεων του παρελθόντος που έχεις βιώσει δεν θα βοηθήσουν να νιώσεις αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου. Άφησε στην άκρη ότι ακόμα σε πληγώνει.
ΙΧΘΥΣ

1ο δεκαήμερο
Ζητήματα του παρελθόντος και πληγές που ακόμα έχεις έρχονται στην επιφάνεια ξαφνικά με την πανσέληνο τον άξονα Λέοντα υδροχόου που πραγματοποιείται στις 3 Αυγούστου. Είναι σημαντικό να ξεφύγεις από τον έντονο συναισθηματισμό που θα σε οδηγήσει σε υπερχειλίσεις και ξεσπάσματα δημιουργώντας προβλήματα στην καθημερινότητα και κυρίως στον εργασιακό χώρο. Παράλληλα άδραξε την ευκαιρία να δώσει τις πρωτότυπες λύσεις ώστε να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος που ακόμα σε ταλαιπωρούν. Η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο στις 7 Αυγούστου και σου δίνεται η δυνατότητα να απολαύσεις το φλερτ και την έντονη κοινωνική ζωή. Σημαντικές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες που θα απογειώσουν την ψυχολογία σου στα ύψη. Στις 20 και 22 Αυγούστου ο Ερμής και ο Ήλιος περνάνε στην Παρθένο αντίστοιχα και επιδιώξεις να κοινωνικοποιηθείς και να συζητήσεις με συμφωνίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Νέα πρόσωπα μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, φρόντισε να μην είσαι υποχωρητικός τις ανάγκες σου καθώς είναι απαραίτητο να τις καλύψεις στον απόλυτο βαθμό.

2ο δεκαήμερο
Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 3 Αυγούστου μπορεί να δημιουργήσει έντονη συναισθηματική και επιθυμία και να οδηγήσει σε ξεσπάσματα λόγω των αιφνιδιαστικών ζητημάτων του παρελθόντος που έρχονται στην επιφάνεια και ζητούν λύση. Είναι απαραίτητο να ξεφύγεις από λανθασμένες εντυπώσεις και θα πάτε και να λειτουργήσεις μακριά από έντονο εκνευρισμό και επιθετική διάθεση που μπορεί να κάνει την εμφάνισή της. Δεν αποκλείεται να επιδιώξει να δώσει λύσεις σε θέματα που ακόμα και κανονίζουν και επηρεάζουν την ψυχολογία σου δρώντας με πρωτότυπο και ανατρεπτικό τρόπο αιφνιδιάζοντας τους γύρω σου. Το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Δία στον Αιγόκερω στις 4 Αυγούστου μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά ζητήματα οικονομικής φύσεως αλλά και σε ότι αφορά τα συναισθηματικά σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν υπερβολές σε σπατάλες ή συντήρηση που θα πρέπει να διαχειριστείς καθώς είναι απαραίτητο να μην χάσεις την ισορροπία σου. Παράλληλα δεν αποκλείεται να είσαι υπεραισιόδοξος σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις, όμως ίσως απαιτείται να καταβάλεις το ανάλογο οικονομικό αντίτιμο και αυτό είναι κάτι που θα σε προβληματίσει.

3ο δεκαήμερο
Τα τετράγωνα του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 13 και 24 Αυγούστου αντίστοιχα μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά ζητήματα σε ότι αφορά την πορεία στόχων και φιλοδοξιών που έχεις. Είναι σημαντικό για εσένα να μην έχεις οικονομικές εκροές και διοχετεύσεις το εισόδημά σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν φιλικά πρόσωπα που θα επιδιώξουν να επωφεληθούν από την παρουσία σου, κάτι που θα είναι αρκετό για να δημιουργήσει σημαντικές εντάσεις μεταξύ σας. Προσοχή και στην προσωπική σου ζωή καθώς η επιθυμία εξουσίας και ο περιορισμός μπορεί να παίξουν αρνητικό ρόλο. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 19 Αυγούστου δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που επηρεάζουν την καθημερινότητα και τη δουλειά σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες προτάσεις που καλείσαι να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όμως είναι απαραίτητο να έχεις το νου σου ότι μόνο με σημαντική προσπάθεια και δουλειά θα καταφέρεις το καλύτερο δυνατό για εσένα. Προσοχή σε εμμονικές και υποκειμενικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν.
Πηγή: myastro.gr