Τορτελίνια με σως γιαουρτιού

Υλικά

½ κιλό ζυμαρικά τορτελίνια
½ φλιτζάνι τσαγιού φρέσκο βούτυρο
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
2 κεσεδάκια γιαούρτι
2 κουταλάκια του γλυκού κοφτά πάπρικα
Εκτέλεση
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό
μέχρι τη μέση και μια κουταλιά της σούπας κοφτή αλάτι και το αφήνουμε να βράσει.
Μόλις πάρει βράση, ρίχνουμε τα τορτελίνια και ανακατεύουμε.

Τα αφήνουμε να βράσουν σε δυνατή φωτιά για 8 λεπτά και στη συνέχεια, τα αποσύρουμε από τη φωτιά και τα σουρώνουμε.
Ζεματάμε το μισό βούτυρο με το σκόρδο και περιχύνουμε τα μακαρόνια.

Προσθέτουμε το γιαούρτι.
Ζεματάμε το υπόλοιπο βούτυρο με την πάπρικα και το ρίχνουμε επάνω στα τορτελίνια. http://www.govastileto.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Γ.Κασιμάτης: «Παράνομος και αντισυνταγματικός ο υποχρεωτικός εμβολιασμός»

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

H τέλεια κιμαδόπιτα

Ποια μέρα γεννηθήκατε; Δείτε τι σημαίνει!

Νάρκη η COVID στην ψυχική υγεία των παιδιών

Ο νέος «Μεγάλος Αδελφός» της ΕΥΠ που ακούει τα πάντα

ΛΑΡΚΟ: Τα υπέρογκα πρόστιμα που «τρέχουν» και ο γόρδιος δεσμός της ιδιωτικοποίησης

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων