Τορτελίνια με σως γιαουρτιού

Υλικά

½ κιλό ζυμαρικά τορτελίνια
½ φλιτζάνι τσαγιού φρέσκο βούτυρο
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
2 κεσεδάκια γιαούρτι
2 κουταλάκια του γλυκού κοφτά πάπρικα
Εκτέλεση
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό
μέχρι τη μέση και μια κουταλιά της σούπας κοφτή αλάτι και το αφήνουμε να βράσει.
Μόλις πάρει βράση, ρίχνουμε τα τορτελίνια και ανακατεύουμε.

Τα αφήνουμε να βράσουν σε δυνατή φωτιά για 8 λεπτά και στη συνέχεια, τα αποσύρουμε από τη φωτιά και τα σουρώνουμε.
Ζεματάμε το μισό βούτυρο με το σκόρδο και περιχύνουμε τα μακαρόνια.

Προσθέτουμε το γιαούρτι.
Ζεματάμε το υπόλοιπο βούτυρο με την πάπρικα και το ρίχνουμε επάνω στα τορτελίνια. http://www.govastileto.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ποτάμια της Ευρυτανίας: Ο Αχελώος, ο Αγραφιώτης και ο Ταυρωπός

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Νοεμβρίου 2022 με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας

Απολύσεις τεχνικών στον ΑΝΤ1...«Μας πετάτε στον δρόμο με φτηνές δικαιολογίες»

Δραματική υποχώρηση έως 40% στην αγοραστική δύναμη...

«Φωτιά» η τιμή στο ψωμί - Είδος πολυτελείας και η φέτα

Ανεργία στην Ελλάδα: Δραματικά τα ποσοστά για τους νέους

Γερμανική κατάρρευση: Η Uniper ανακοίνωσε ζημιές 40 δισ. ευρώ – Την ακολουθούν στην άβυσσο άλλες… 375 εταιρείες

Καίγεται επί 14 μέρες το βουνό στη Ροδόπη, αλλά το κράτος απουσιάζει...Έχει λήξει, λένε, η αντιπυρική περίοδος

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων