Τορτελίνια με σως γιαουρτιού

Υλικά

½ κιλό ζυμαρικά τορτελίνια
½ φλιτζάνι τσαγιού φρέσκο βούτυρο
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
2 κεσεδάκια γιαούρτι
2 κουταλάκια του γλυκού κοφτά πάπρικα
Εκτέλεση
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό
μέχρι τη μέση και μια κουταλιά της σούπας κοφτή αλάτι και το αφήνουμε να βράσει.
Μόλις πάρει βράση, ρίχνουμε τα τορτελίνια και ανακατεύουμε.

Τα αφήνουμε να βράσουν σε δυνατή φωτιά για 8 λεπτά και στη συνέχεια, τα αποσύρουμε από τη φωτιά και τα σουρώνουμε.
Ζεματάμε το μισό βούτυρο με το σκόρδο και περιχύνουμε τα μακαρόνια.

Προσθέτουμε το γιαούρτι.
Ζεματάμε το υπόλοιπο βούτυρο με την πάπρικα και το ρίχνουμε επάνω στα τορτελίνια. http://www.govastileto.gr