Τορτελίνια με σως γιαουρτιού

Υλικά

½ κιλό ζυμαρικά τορτελίνια
½ φλιτζάνι τσαγιού φρέσκο βούτυρο
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
2 κεσεδάκια γιαούρτι
2 κουταλάκια του γλυκού κοφτά πάπρικα
Εκτέλεση
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό
μέχρι τη μέση και μια κουταλιά της σούπας κοφτή αλάτι και το αφήνουμε να βράσει.
Μόλις πάρει βράση, ρίχνουμε τα τορτελίνια και ανακατεύουμε.

Τα αφήνουμε να βράσουν σε δυνατή φωτιά για 8 λεπτά και στη συνέχεια, τα αποσύρουμε από τη φωτιά και τα σουρώνουμε.
Ζεματάμε το μισό βούτυρο με το σκόρδο και περιχύνουμε τα μακαρόνια.

Προσθέτουμε το γιαούρτι.
Ζεματάμε το υπόλοιπο βούτυρο με την πάπρικα και το ρίχνουμε επάνω στα τορτελίνια. http://www.govastileto.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με την αγορά ή με τους πολίτες;

Ρωσικό δημοσίευμα: Γιατί η Ελλάδα θα πληρώσει από τις πρώτες για τη ρωσοφοβία

Το μεγάλο… σορτάρισμα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ...Ειδήσεις πίσω από τις κάμερες

«Φωτιά» τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Σχεδόν 1.000 ευρώ για να ταξιδέψει μια οικογένεια στη Ρόδο

ζώδια Πανσέληνος στον Τοξότη στις 14 Ιουνίου

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων