Στο κάδο του μίξερ ρίχνετε το αλεύρι, τη μαγιά, το χλιαρό νερό και
ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να ενωθούν, στη συνέχεια προσθέτετε
το αλάτι και στο τέλος το λάδι.
Μόλις ετοιμαστεί η ζύμη την αφήνετε να φουσκώσει για τουλάχιστον 30 λεπτά σε ζεστό μέρος ή για 10 λεπτά σε ζεστό φούρνο.
Για τη σάλτσα
Μέχρι να φουσκώσει το ζυμάρι, σε ένα κατσαρολάκι ρίχνετε τις
ντομάτες και τα υλικά για τη σάλτσα. Τα αφήνετε να βράσουν ώσπου να
πήξει και να γίνει μια πηχτή σαλτσούλα.
Όταν φουσκώσει το ζυμάρι με ελαφρές κινήσεις το ανοίγετε.
Για τη συναρμολόγηση ζύμης - γέμισης
Αφού το ανοίξετε στο μέγεθος που θέλετε το βάζετε σε ένα ταψί με χοντρό πάτο για πίτσες.
Από πάνω με κουτάλι στρώνετε την σάλτσα που έχει πήξει.
Έπειτα βάζετε από πάνω μια στρώση τυρί και μετά τα υπόλοιπα υλικά της γέμισης.
Μετά στρώνετε άλλη μια στρώση από τυρί.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά. http://www.newsbeast.gr