Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016

Ραβιόλια φούρνου με σάλτσα ντομάτας

Υλικά για 2-4 άτομα

  • 1 συσκευασία ραβιόλια
  • 2 κουτιά σάλτσα ντομάτας κονκασέ ψιλοκομμένη
  • 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 5 μανιτάρια πλευρώτους ψιλοκομμένα
  • 300 γραμμάρια μοτσαρέλα τριμμένη
  • 150 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη
  • πιπέρι
  • αλάτι
  • σέλινο     

    Εκτέλεση

  • Ρυθμίζετε την σχάρα στη δεύτερη σκάλα του φούρνου και προθερμαίνετε στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις (160 με αέρα).
  • Βράζετε τα ραβιόλια σε αρκετό νερό, αλατισμένο, για 8 λεπτά περίπου.
  • Παίρνετε ένα ταψί αρκετά βαθύ, βάζετε στον πάτο του αρκετή σάλτσα ντομάτας και με την υπόλοιπη σάλτσα ανακατεύετε τα ραβιόλια μαζί με τα κρεμμύδια, το σέλινο, αλάτι και πιπέρι.
  • Προσθέτετε τη μοτσαρέλα, την παρμεζάνα τριμμένη, τα μανιτάρια ψιλοκομμένα και τα ρίχνετε στο ταψί.
  • Τα βάζετε στο φούρνο, γύρω στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις για 35 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί. http://www.newsbeast.gr/