Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016

Μπισκότα με μπανάνα και σοκολάτα

Υλικά για 4-6 άτομα

  • 1 φλιτζάνι βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 φλιτζάνι ζάχαρη
  • 2 μπανάνες πουρέ
  • 1 αυγό
  • 3 1/4 φλιτζάνια αλεύρι
  • 1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • 1 κουταλιά του γλυκού μαγειρική σόδα
  • 1/2 κουταλιά του γλυκού κανέλα
  • 1/2 κουταλιά του γλυκού αλάτι
  • 1 συσκευασία σταγόνες σοκολάτας      

    Εκτέλεση

  • Χτυπάτε το βούτυρο και τη ζάχαρη μαζί σε ένα μπολ του μίξερ. Προσθέτετε τα αυγά και τις μπανάνες.
  • Σε ένα ξεχωριστό μπολ, ανακατεύετε μαζί τα ξηρά υλικά. Σιγά- σιγά προσθέτετε τα ξηρά συστατικά στο υγρά, ανακατεύοντας μέχρι να ενωθούν.
  • Ανακατεύετε τα κομματάκια σοκολάτας. Με ένα μεγάλο κουτάλι κάνετε μπάλες το μείγμα και τοποθετείτε σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Ψήνετε στους 180 βαθμούς για 10-12 λεπτά.
  • Όταν τα βγάλετε από το φούρνο τα μπισκότα θα είναι μαλακά όπως το κέικ.
  • Αφήνετε να κρυώσουν για 30 λεπτά και σερβίρετε. http://www.newsbeast.gr